Obnoviť stránku

BOURJOIS Color Boost Lipstick 01 Red Sunrise

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOURJOIS Color Boost Lipstick 01 Red Sunrise

Rúž BOURJOIS Color Boost Lipstick 01 Red Sunrise je skrášľujúci kozmetický prípravok, ktorý svojou jemnou textúrou dodá vašim perám nádherný odtieň a oslnivý lesk. Rúž vo forme ceruzky na pery bol stvorený pre hydratáciu a ochranu vašich pier. Vaše pery sa tak vďaka jedinečnému rúžu BOURJOIS ocitnú na samom vrchole módnych trendov. Prirodzený odtieň s dostatočným leskom dodá perám zdravý vzhľad a žiarivosť.
Príjemné zloženie obohatené o hydratačné zložky prepožičia vašim perám kúzlo, ktoré zabezpečí, že si vašich krásnych tvarovaných pier každý všimne. Ochranný faktor SPF 15 spoľahlivo ochráni pery od slnečného žiarenia a nadmerného vysušenia. Použite očarujúci rúž BOURJOIS Color Boost, ktorý vaše pery zvýrazní, zjemní a bude ich spoľahlivo chrániť!
Aktívne látky:

  • Hydratačné zložky pery perfektne zhydratujú.
  • Ochranný faktor SPF 15 chráni pery pred slnečným žiarením.


Odtieň:
01 Red Sunrise
Použitie:
Jemnými ťahmi nanášajte na pery kedykoľvek budete potrebovať.
Objem:
2,75 g

Parametre a špecifikácia

Krytie

Krytie Čiastočné

Textúra

Textúra Lesklá

Vlastnosti

Vlastnosti Hydratačný
Kód:  KSDE0446-d
Produktové číslo:  3052503510118

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03