Obnoviť stránku

BOURJOIS Always Fabulous 24h make-up 125, 30 ml

Garancia najlepšej ceny
8,89 €

BOURJOIS Always Fabulous 24h make-up 125, 30 ml

Chcete si zaobstarať produkt, ktorý prekryje všetky nedostatky vašej pleti? Potom sa vám bude páčiť make-up BOURJOIS. Odtieň je stredný, predstavuje ideálnu voľbu pre mierne snedú pleť. Môžete si byť istí, že vám na pleti vydrží dlhú dobu. Vaša tvár bude tiež chránená pred UV žiarením, a to nielen v letných dňoch. Ide o krycí make-up. Jeho dokonalosť podčiarkuje dlhotrvajúci a hydratačný účinok. Využijete ho pre akýkoľvek typ pleti. Ešte jednoduchšie nanášanie bude vďaka štetčeku.

Zásadné prednosti make-upu BOURJOIS Always Fabulous 24h make-up 125, 30 ml

  • Obsahuje ochranný SPF faktor
  • Krycí make-up
  • Konzistencia make-upu: krémová
  • Make-up BOURJOIS s celkovým objemom 30 ml
  • Pre všetky typy pleti
  • Na pleti má výdrž až 24 hodín
  • Odtieň vhodný pre stredne tmavú pleť
  • Štetec zaručí ľahké nanášanie produktu

Zloženie

CYCLOPENTASILOXANE, AQUA/WATER/EAU, BUTYLENE GLYCOL, TALC, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ACRYLATES CROSSPOLYMER, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, AMMONIUM ACRYLATES COPOLYMER, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, MAGNESIUM SULFATE, BIS-PEG/PPG-14/14 DIMETHICONE, POLYMETHYL METHACRYLATE, TRIBEHENIN, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, LAURETH-7, LECITHIN, PARFUM/FRAGRANCE, PHENOXYETHANOL, TRIHYDROXYSTEARIN, CHLORPHENESIN, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALCOHOL DENAT., PROPYLENE CARBONATE, DIMETHICONOL, XANTHAN GUM, GLYCERIN, DISODIUM DECETH-6 SULFOSUCCINATE, DISODIUM EDTA, TOCOPHERYL ACETATE, LAURETH-30, SODIUM PCA, UREA, SODIUM DEHYDROACETATE, TREHALOSE, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HEXYLENE GLYCOL, LINALOOL, CITRONELLOL, BHT, POLYQUATERNIUM-51, CAPRYLYL GLYCOL, TRIACETIN, SODIUM HYALURONATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, [May Contain/Peut Contenir/+/-:TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499)]

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Make-up

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne
Typ pleti Všetky typy
Výdrž 24 hodín

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci, Ochranný SPF faktor
Účinok Dlhotrvajúci, Hydratačný

Balenie

Obsah balenia Štetček
Objem 30 ml

Konzistencia

Konzistencia Krémová

Krytie

Krytie Krycí

Odtien

Odtien Medium
Kód:  DEKO6556
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614228413435

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01