Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Bottega Verde Porcelánová kvetina – Žltý korektor očných kontúr, 10 ml

4,88 €

Bottega Verde Porcelánová kvetina – Žltý korektor očných kontúr, 10 ml

Zaujímavé prednosti korektora Bottega Verde Porcelánová kvetina – Žltý korektor očných kontúr, 10 ml

  • Korektor Bottega Verde zamaskuje nedokonalosti

Zloženie

aqua, cetearyl alcohol, triglycerid kaprylový/kapricový, glycerín, hydrogenated etylhexyl olivate, canola oil, c15-19 alkán, silica, cetearyl glucoside, simmondsia chinensis seed oil, hoya lacunosa flower extract, fucus vesiculosus extract, ceramide np, ceramide ap, cholesterol, phytosphingosine, ceramide eop, hydroxyacetophenón, titanium dioxide, hydrogenated olive oil unsaponifiables, fenylpropanol, potassium cetyl phosphate, kokaprylát, xanthan gum, propanediol, sodium dehydroacetate, caprylyl glycol, trisodium ethylenediamine disuccinate, sódium lauroyl lactylate, polyglyceryl-6 polyricinoleát, polyhydroxystearic acid, lecitín, dilinoleic acid/butanediol copolymér, disodium stearoyl glutamate, citric acid, phenoxyethanol, gluconolactone, castor oil/ipdi copolymér, tocopherol, sodium chloride, askorbylpalmitát, carbomer, etylhexylglycerín, sodium benzoate, ci 77891, ci 77492.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 1 015 ml

Typ krému

Typ Krém

Účinok

Účinok Vyživujúci, Rozjasňujúci, Zmatňujúci

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  BVockr02
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BV-177152

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17