Obnoviť stránku

BOMIMI SIRIUS 123 ISOFIX – magic

4,7 3 hodnotení

BOMIMI SIRIUS 123 ISOFIX – magic

Váš drobček rastie ako z vody, z bábätkovskej autosedačky už vyrástol a vy pre neho ešte nemáte pripravenú autosedačku vhodnej vekovej skupiny? Vyberte si napríklad univerzálnu autosedačku BOMIMI SIRIUS 123, ktorá pokrýva hneď 3 skupiny detských autosedačiek a to od 9 do 36 kg dieťaťa. Sedačka disponuje systémom Isofix a Top Tether, 5-bodovým pásom a plnou opierkou hlavy s guľatými bokmi, ktorú možno polohovať do 8 úrovní. Pevná konštrukcia s vnútornou oceľovou výstužou zodpovedá aj tým najprísnejším normám. Pre väčšiu pohodlnosť možno sedačku polohovať jednoducho jednou rukou. Autosedačka BOMIMI SIRIUS je v modernom dizajne v čiernej farbe s jemnou oranžovou linkou. 

Kľúčové vlastnosti detskej autosedačky BOMIMI SIRIUS 123 ISOFIX Magic

  • Univerzálna autosedačka BOMIMI SIRIUS 123 ISOFIX
  • Vhodná pre 3 vekové skupiny (9 až 36 kg)
  • Systém Isofix a Top Tether
  • Pevná konštrukcia sedačky BOMIMI
  • Špeciálny tvar autosedačky
  • So sponami Holmbergs zo Švédska
  • Plná opierka hlavy s guľatými bokmi
  • 8 úrovní pre nastavenie opierky hlavy
  • Sedačku SIRIUS možno ovládať jednou rukou
  • V elegantnej čierno-oranžovej farbe

Sedačka BOMIMI SIRIUS 123 kladie dôraz na maximálnu bezpečnosť

Autosedačka BOMIMI SIRIUS disponuje systémy Isofix a Top Tether, vďaka ktorým sa stáva pevnou súčasťou auta. Pevná konštrukcia autosedačky s vnútornou oceľovou výstužou spĺňa aj tie najprísnejšie normy bezpečnosti. Autosedačka BOMIMI je vybavená sponami z dielne švédskej firmy Holmbergs, ktorá na trh dodáva bezpečnostné prvky už viac ako 70 rokov. Opierku hlavy s guľatými bokmi možno nastaviť do 8 úrovní a to aj pomocou jednej ruky. Na autosedačke je tiež špeciálna bočná ochrana pre maximálnu ochranu v prípade bočného nárazu. Výhodou je aj 5-bodový bezpečnostný pás, ktorý znižuje riziko vypadnutia dieťaťa zo sedačky v prípade nárazu. A čerešničkou na záver sú použité netoxické materiály, z ktorých je autosedačka vyrobená a ktoré berú ohľad na citlivú detskú pokožku. 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Hmotnosť dieťaťa

Hmotnosť dieťaťa 9-36 kg

Vlastnosti

Smer sedenia Proti smeru jazdy
Zabezpečenie dieťaťa 5-bodový pás
Vlastnosti Ochrana proti bočnému nárazu

Delenie podľa BESIP

Skupina BESIP Skupina I, Skupina III
Kód:  BABY7414
Produktové číslo:  8595673200250

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19