Obnoviť stránku

Bomimi ADA Medveď grey

Novinka
16,02 €

Bomimi ADA Medveď grey

Ochráňte poťah kočíka pred poškodením a zašpinením podložkou do kočíka Bomimi. Na jej zhotovenie bola použitá veľmi jemná bavlna, vďaka ktorej bude mať vaše dieťatko v kočíku čo najväčšie pohodlie. Nájsť vhodnú podložku do kočíka vám pomôžu jej rozmery, tie sú 41 × 87 cm. Na cestách s kočíkom dokáže podložka zmierniť nepríjemné otrasy, aby vaše dieťatko nezobudili. Podložka do kočíka Bomimi je zaradená medzi hypoalergénne výrobky, takže sa u vášho dieťaťa nebudú objavovať alergické reakcie. Vďaka svojej univerzálnej veľkosti ju bude možné umiestniť do väčšiny bežných kočíkov. Pamäťovú penu, ktorá je v nej obsiahnutá, oceníte predovšetkým preto, že kopíruje telo dieťatka, a tak mu zaistí oporu počas cesty v kočíku. Kočík navyše oživí svojím krásnym motívom so zvieratkami.

Základné funkcie podložky do kočíka Bomimi ADA Medveď grey

  • Podložka do kočíka Bomimi oživí vzhľad vášho kočíka
  • Bavlnená podložka zaručí bábätku komfort
  • Spadá do hypoalergénnych výrobkov
  • Pamäťová pena podložky do kočíka navyše podporuje správne držanie tela
  • Hodí sa do všetkých typov kočíkov
  • Pri jazde tlmí nepríjemné otrasy
  • Podložka do kočíka Bomimi má rozmery 41 × 87 cm
  • Podložka vás zaujme svojím vzorom so zvieratkami

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Podložka

Vlastnosti

Vlastnosti Zmierňuje dopady nerovného terénu, Hypoalergénna, Univerzálna (kompatibilná s väčšinou kočíkov), Z pamäťovej peny
Materiál Bavlna
Motív So zvieratkami

Rozmery

Šírka 41 cm
Výška 87 cm
Kód:  HRAls7207
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595673205033

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04