Obnoviť stránku

BOMB COSMETICS Telový peeling Čierna ríbezľa 375 g

4,0 2 hodnotení

BOMB COSMETICS Telový peeling Čierna ríbezľa 375 g

Jemne zrnitý telový peeling Bomb Cosmetics Čierna ríbezľa účinne čistí pokožku tela, odstraňuje z nej odumreté kožné bunky a dokonale ju vyhladzuje. Peeling pokožku zjemňuje a dodáva jej potrebnú pružnosť. Esenciálne oleje zo sladkého pomaranča a mandarínky spolu s množstvom ďalších prírodných látok dodávajú pokožke sviežosť, pevnosť, hydratáciu a ochranu pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Letná vôňa čiernych ríbezlí, malín, jahôd a čučoriedok sa prelína so smotanovým karamelom i vanilkou a navonia telo príjemnou vôňou. Ošetrujte svoju pokožku jemným telovým peelingom Bomb Cosmetics, aby bola hodvábne jemná, svieža a krásna!

Vlastnosti Bomb Cosmetics

  • Účinne čistí telo
  • Obsahuje množstvo prírodných látok
  • Zjednocuje a rozjasňuje pokožku
  • Dodáva pokožke pružnosť a pevnosť
  • Upokojuje a zanecháva telo nádherne voňavé

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Naneste peeling na mokrú pokožku a jemne ju masírujte krúživými pohybmi. Potom prípravok dôkladne opláchnite.

Zloženie

Sucrose, Glycerin, Water, Sodium Cocoyl Isethionate, Sorbitol, Propylene Glycol, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Fragrance, Phenoxyethanol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Etidronate, Citrus Nobilis (Mandarin) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Denatonium Benzoate, Benzyl Alcohol, Limonene, Benzyl Benzoate, CI 42090 (Blue 1), CI 14700 (Red 4), CI 17200 (Red 33).  

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 375 ml

Typ produktu

Typ produktu Na telo

Určenie

Určenie Dámske

Typ prípravku

Typ prípravku Bomba
Kód:  KSTE0780
Produktové číslo:  5037028234730

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08