Obnoviť stránku

BO.HO Rúž Capucine 3,5 g

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BO.HO Rúž Capucine 3,5 g

Rúž Capucine od francúzskej ekologickej kozmetickej značky BO.HO poteší všetky ženy, ktoré sa rady líčia a starajú o svoj vzhľad. Jeho elegantný módny odtieň vaše pery krásne zvýrazní a dodá im zvodnosť a nádhernú farbu. Rúž neslúži iba na skrášlenie, ale vďaka bohatému zloženiu zo 100 % prírodných ingrediencií poskytuje perám potrebnú hydratáciu a výživu a zanecháva ich pružné a vláčne. Šetrne sa o pery stará, ošetruje ich a chráni v každom ročnom období. Jeho jemná krémová textúra je veľmi odolná a vydrží na perách počas dlhej doby.

Odtieň:
304 Capucine
Aktívne látky:

  • Marhuľový olej a vosk
  • Silica z grapefruitu
  • Candelilla vosk
  • Šípkový olej
  • Ricínový olej

Účinky:
Po použití rúžu získajú vaše pery príťažlivosť a očarujúcu farbu. Budú pružné, vláčne, dokonale hydratované, chránené a vyživené.

Použitie:
Aplikujte rúž na pery podľa potreby kedykoľvek počas dňa.
Obsah:
3,5 g
Zloženie:
Ricinus communis (castor) seed oil*, eurhorbia cerifera (candelilla) wax, hydrogenated olive oil stearyl esters, CI 77891 (titanium dioxide), oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, citrus grandis (grapefruit) peel oil*, CI 75470 (carmine), CI 77492 (iron oxides), sodium riboflavin phosphate, alumina, CI 77491 (iron oxides).
*Suroviny sú z ekologického poľnohospodárstva

Parametre a špecifikácia

Textúra

Textúra Krémová

Vlastnosti

Vlastnosti Hydratačný
Kód:  KSDE1060
Produktové číslo:  3760220170781

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14