Obnoviť stránku

BOHEMIA GIFTS darčeková súprava Buď divoký

4,5 2 hodnotení
Kúpiť s kódom ALZADNI20
Kód bude uplatnený automaticky.
9,52 €
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

BOHEMIA GIFTS darčeková súprava Buď divoký

Darčeková sada BOHEMIA GIFTS Buď divoký predstavuje nevšedný darček pre všetkých mužských milovníkov penivej relaxácie. Originálna kozmetická súprava v atraktívnom darčekovom balení ponúka jemný sprchový gél Buď divoký a dve bomby do kúpeľa s vtipným názvom Buď hravý a obrázkom žirafy. Ich zloženie vyniká obsahom rastlinných olejov a bylinných extraktov a má príjemnú vôňu. Kozmetika BOHEMIA GIFTS je plne vegánska, bez parabénov a je šetrná k citlivej pokožke, preto poteší naozaj každého.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady BOHEMIA GIFTS Buď divoký

  • Pre mužských milovníkov relaxácie a penivého kúpeľa
  • Sada BOHEMIA GIFTS Buď divoký v peknom originálnom balení
  • Obsahuje sprchový gél a dve bomby do kúpeľa
  • Zloženie zo surovín, extraktov a olejov vysokej kvality
  • Kvalitná prírodná kozmetika BOHEMIA GIFTS je vhodná aj pre citlivú pokožku
  • Zloženie vegán, bez parabénov

Použitie:
Intenzitu peny z šumivej bomby si môžete namiešať podľa svojho priania. Najbohatšiu penu docielite, pokiaľ vhodíte bombu do prúdu teplej vody v pomere 100 g na 50 litrov kúpeľa. Po kúpeli sa osprchujte čistou vodou.

Obsah sady:
Sprchový gél Buď divoký 250 ml
Šumivá bomba do kúpeľa – Buď hravý, 100 g, 6 cm
Šumivá bomba do kúpeľa – Žirafa, 100 g, 6 cm

Zloženie

Sprchový gél: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Glycerín, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Coumarin, CI 42090, CI 19140, CI 17200. 

Šumivá bomba Buď hravý: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Chloride, Polysorbate 20, Tapiokový škrob, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Propylene Glycol, Citrus Limon Fruit Extract, Parfum, Citronellol, Limonene, Linalool, CI 42090.

Šumivá bomba Žirafa: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Chloride, Polysorbate 20, Tapiokový škrob, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Limonene, CI 19140, CI 42090.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Balenie

Počet ks v balení 3 ks
Obsah balenia Bomba do kúpeľa, Sprchový gél
Kód:  KSDS1849
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595590792418

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08