Obnoviť stránku

BODYNATUR Šípkový olej 16 ks

3,9 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,30 €

BODYNATUR Šípkový olej 16 ks

Kúpte si tieto výborné voskové pásiky BodyNatur 16 ks na citlivú pokožku, ktoré sú obohatené šípkovým olejom a ďalšími esenciálnymi olejmi a zaisťujú upokojujúce a regeneračné účinky pre vašu pokožku. Pásiky vám poskytnú perfektné výsledky trvajúce až 4 týždne.

vhodné predovšetkým na epiláciu nôh a paží. Pásiky sú pripravené na okamžité použitie a postarajú sa aj o krátke chĺpky. Obsahujú veľa prírodných aktívnych zložiek a sú bez akýchkoľvek parabénov, BHT a alergénov.

V tomto balení nájdete hneď 16 pásikov a 2 poepilačné obrúsky určené na odstránenie všetkých zvyškov vosku a na upokojenie vašej pokožky.

Zloženie

Ingredients Wax Strips: Triethylene Glycol Rosinate, Glyceryl Rosinate, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Isostearyl Isostearate, PEG-8 Dioleate, Paraffinum Liquidum, Polyethylene, Parfum, CI 77891, CI 45410 Ingredients Toallitas /Wipes: Isopropyl Myristate, Aqua, Cetearyl Ethylhexanoate, Glycerin, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Glyceryl Behenate, Arnica Montana Flower Extract, Gymnema Sylvestre Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Jojoba Esters, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Pentylene Glycol, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Mica, CI 77891

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ Pásik
Kód:  DKO118
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8414719407012

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07