Obnoviť stránku

BODYNATUR Sensitive cream 50 ml

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 2,59 €/ks
Pri kúpe 2 ks 2,22 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 2,06 €/ks

BODYNATUR Sensitive cream 50 ml

Depilačný krém Body Natur je určený na rýchle a účinné odstránenie nežiaducich chĺpkov na vašom tele. Výsledkom je dokonale hladká pokožka, bez bolesti alebo zložitých príprav. Krém môžete ľahko využiť doma aj na cestách, pretože pôsobí už počas 5 minút. Navyše obsahuje prírodné výťažky, ktoré sa o pokožku jemne starajú a upokojujú ju, preto je vhodný aj pre citlivú pokožku.

Obsiahnutý harmanček a vitamín E majú ochranné a upokojujúce účinky, pokožku zanechávajú zamatovo jemnú a hebkú. Krém neobsahuje parabény, BHT a alergény. Krém je ideálny na depiláciu tváre, podpazušia a oblasti bikín. Doprajte si hladkú a jemnú pokožku bez zbytočnej bolesti.

Typ pokožky:
citlivá pokožka

Aktívne látky:
harmanček
vitamín E
Použitie:
Nanášajte na pokožku podľa návodu a potom jemne zotrite aj s uvoľnenými chĺpkami. Depilovanú oblasť umyte veľkým množstvom vody a jemne osušte.

Objem:
50 ml

Kúpiť možno minimálne 2 kusy.

Parametre a špecifikácia

Počet kusov

Počet kusov 1 ks
Kód:  DKO121
Produktové číslo:  8414719402680

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17