Obnoviť stránku

BODYNATUR Sensitive cream 100 ml

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BODYNATUR Sensitive cream 100 ml

Depilačný krém Body Natur je určený na rýchle a účinné odstránenie nežiaducich chĺpkov na vašom tele. Výsledkom je dokonale hladká pokožka, bez bolesti alebo zložitých príprav. Krém môžete ľahko využiť doma aj na cestách, pretože krém pôsobí už počas 3 minút. Navyše obsahuje prírodné výťažky, ktoré sa o pokožku jemne starajú a upokojujú ju.

Aloe Vera obsahuje protizápalové zložky, ktoré chránia pokožku pred podráždením. Arganový olej má zjemňujúce a upokojujúce účinky, zanecháva pokožku zamatovo jemnú a hebkú. Krém neobsahuje parabény, BHT a alergény. Krém je ideálny na depiláciu nôh, paží, podpazušia a oblasti bikín. Doprajte si hladkú a jemnú pokožku bez zbytočnej bolesti.

Typ pokožky:
normálna alebo suchá pokožka

Aktívne látky:
Arganový olej
Aloe Vera
Použitie:
Nanášajte na pokožku podľa návodu a potom jemne zotrite aj s uvoľnenými chĺpkami. Depilovanú oblasť umyte veľkým množstvom vody a jemne osušte.

Objem:
100 ml

Kúpiť možno minimálne 2 kusy.

Parametre a špecifikácia

Počet kusov

Počet kusov 1 ks
Kód:  DKO122
Produktové číslo:  8414719407111

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09