Obnoviť stránku

BODYNATUR Aloe Vera a Arganový olej 16 ks

3,9 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BODYNATUR Aloe Vera a Arganový olej 16 ks

Kúpte si tieto výborné voskové pásiky BodyNatur, ktoré sú obohatené o arganový olej a Aloe Vera a zaisťujú ochranu a starostlivosť o normálnu a suchú pokožku. Pásiky vám poskytnú perfektné výsledky trvajúce až 4 týždne.

Sú vhodné predovšetkým na epiláciu nôh a paží. Vďaka extraktu z Aloe Vera získavajú pásiky protizápalové zložky, ktoré chránia pokožku pred podráždením. Arganový olej potom zaisťuje zjemňujúce a upokojujúce účinky a zanecháva pokožku zamatovo jemnú a neobyčajne hebkú. Pásiky sú pripravené na okamžité použitie a postarajú sa aj o krátke chĺpky. Obsahujú množstvo prírodných aktívnych zložiek a sú bez akýchkoľvek parabénov, BHT a alergénov.

V tomto balení nájdete hneď 16 pásikov a 2 poepilačné obrúsky určené na odstránenie všetkých zvyškov vosku a na upokojenie vašej pokožky.

Kód:  DKO117
Produktové číslo:  8414719407029

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09