Obnoviť stránku

BodyNatur - 100 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
4 €
Pri kúpe 1 ks 4 €/ks
Pri kúpe 2 ks 3,83 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 3,42 €/ks

BodyNatur - 100 ml

Máte suchú a poškodenú pokožku na nohách? Máme pre vás riešenie v podobe hydratačného krému, ktorý zjemňuje a chráni pokožku nôh! Krém BodyNatur obnovuje pružnosť kože a minimalizuje výskyt trhlín a prasklín. Ľahko sa vstrebáva. Dermatologicky testované. Minimálne množstvo je 2 ks.

Zloženie

Aqua, Glycerin, Urea, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, Cetyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Avena Sativa Kernel Extract, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Allantoin, Ceteareth-20, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Lactic Acid, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Typ produktu

Typ produktu Krém

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Zvláčňujúci

Problémy

Problémy Na veľmi suchú pokožku

Zloženie

Špecifické zloženie S ureou
Kód:  DKO086
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8414719400198

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02