Obnoviť stránku

BODY NATUR Depilačný krém do sprchy s červeným ovocím 200 ml

3,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Novinka
7,60 €

BODY NATUR Depilačný krém do sprchy s červeným ovocím 200 ml

Jednoduchá a bezbolestná depilácia nôh, podpazušia, oblasti bikín a paží, to je sen každej ženy. Pomôcť vám v tom môže depilačný krém do sprchy s červeným ovocím Body Natur, ktorý si poradí s chĺpkami počas 3 minút ! Určite oceníte aj jeho príjemnú vôňu. Tento prípravok si môže dopriať každá žena, je totiž určený na všetky typy pokožky. Výsledok vydrží dlhšie ako so žiletkou. 

Kľúčové vlastnosti depilačného krému do sprchy s červeným ovocím Body Natur

  • Poskytuje jednoduchú a bezbolestnú depiláciu už po 3 minútach
  • Depilačný krém do sprchy Body Natur je určený na nohy, podpazušie, bikiny a paže
  • Príjemne vonia
  • Je vhodný na všetky typy pokožky
  • Výsledok vydrží dlhšie ako so žiletkou
  • Dermatologicky testované

Aplikácia: 
Krém naneste hladkou stranou priloženej hubky tak, že úplne zakryjete chĺpky. Pokožka musí byť čistá a suchá. Nechajte pôsobiť približne 1 minútu, potom sa môžete začať sprchovať. Na depilované miesto počas prvých dvoch minút nepúšťajte priamy prúd vody, krém sa totiž po kontakte s vodou začne pomaly rozpúšťať. Po dvoch minútach očistite hrubou stranou hubky malú časť pokožky. Pokiaľ je možné chĺpky ľahko odstrániť, očistite zvyšok krému. V opačnom prípade chvíľu počkajte a testy opakujte, neprekračujte však celkovo 8 minút aplikácie. 

Zloženie

Aqua, Cetearyl Alcohol, Urea, Potassium Thioglycolate, Calcium Hydroxide, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Isopropyl Myristate, VP/Eicosene Copolymer, Fragaria Chiloensis Fruit Extract, Rubus Fruticosus Fruit Extract, Rubus Idaeus Fruit Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Magnesium Aluminum Silicate, Acrylates Copolymer, Potassium Hydroxide, Parfum, CI 77891

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ Krém
Kód:  HOL683
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8414719407128

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08