Obnoviť stránku

BO.HO Maskara pre objem čierna 6 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BO.HO Maskara pre objem čierna 6 ml

Zhusťujúca maskara pre objem rias čiernej farby francúzskej biokozmetickej značky BO.HO riasy nádherne predĺži, zvýrazní a dodá im objemný vzhľad. Zintenzívni pohľad vašich očí a zanechá ich uhrančivé a zvodné. Ľahko a rýchlo riasy nalíči, perfektne ich oddelí a pritom ich nezlepí. Jej formula je označená ako Cosmebio a zloženie z 99% z prírodných látok je obohatené vzácnymi voskami, ktoré riasy chránia a poskytujú im žiadúci objem a prirodzenú silu. Jemná krémová textúra oči nedráždi, a je tak vhodná aj pre citlivé oči a nositeľky kontaktných šošoviek. Zvýraznite farbu svojich očí a dodajte im podmanivosť pomocou čiernej maskary pre objem rias BO.HO.

Aktívne látky:

  • Japonský vosk
  • Karnaubský vosk
  • Extrakty modrého ľanu

Účinky:
Výsledkom aplikácie maskary sú husté a dlhé riasy s bohatým objemom, dokonale oddelené bez nežiadúceho zlepenia. Vaše oči získajú podmanivý, zvodný a hlboký pohľad.

Použitie:
Maskaru nanášajte dlhými jemnými ťahmi na riasy od ich korienkov ku končekom. Potom nechajte zaschnúť. Pre výraznejšie líčenie môžete postup zopakovať.
Objem:
6 ml
Zloženie:
aqua (water), copernicia cerifera cera (carnauba wax), glyceryl stearate se, glyceryl behenate, isopropyl myristate, rhus verniciflua peel cera (xax), oleic/linoleic/linolenic plyglycerides, propanediol, candelilla/jojoba/rice bran polyglyceryl-3-esters, glyceryl stearate, microcrystalline cellulose, glycerin, glyceryl caprylate, cetearyl alcohol, sodium stearoyl lactylate, ethyllauroyl arginate hci, cellulose gum, sodium hydroxide, hydrolyzed linseed extract, sodium benzoate, CI 77499 (iron oxides)

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Klasická

Efekt

Efekt Predĺženie, Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  KSDE1052
Produktové číslo:  3760220171368

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16