Obnoviť stránku

BO.HO Lícenka Bois de rose 4,5 g

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BO.HO Lícenka Bois de rose 4,5 g

Lícenka BO.HO Bois de rose je veľmi kvalitný kozmetický prípravok určený na skrášlenie žien. Rozjasňuje pleť, kryje jej nedokonalosti a dodáva jej mladistvý vzhľad. Zjednocuje tón pokožky a zanecháva ju žiarivú a jemnú. Vďaka ľahkej konzistencii sa vám bude ľahko nanášať. Dokonale priľne k pleti a vytvorí prirodzený film po celý deň. Prípravok je vyrobený na 99 % z prírodných zdrojov. Jeho zloženie je obohatené o skvalén získaný z olív, vosk a olej z marhúľ, ktoré obsahujú celý rad vitamínov a omega mastných kyselín. Tieto vzácne zložky poskytujú pleti potrebnú hydratáciu a výživu. Lícenka sa stane nepostrádateľnou súčasťou vašej kabelky, kedykoľvek budete chcieť počas dňa upraviť váš krásny vzhľad. 
Odtieň:
01 Bois de rose 
Aktívne látky:

  • Olej a vosk z marhúľ
  • Kukuričný škrob
  • Skvalén

Účinky:
Po nanesení lícenky bude vaša pleť nádherne rozjasnená a zjednotená bez viditeľných nedostatkov. Pleť bude pôsobiť zdravým a mladistvým dojmom, ostane dokonale vyživená a hydratovaná.  

Použitie:
Lícenku aplikujte pomocou kozmetického štetca alebo hubky na záver líčenia na požadované partie tváre.
Obsah:
4,5 g
Zloženie:
mica, zea mays (corn) starch, zinc stearate, CI 77891 (titanium dioxide), CI 77491 (iron oxides), CI 77492 (iron oxides), CI 77499 (iron oxides), CI 77742 (manganese violet), sodium riboflavín phosphate , alumina, mica, squalane, prunus armeniaca (marhuľa) kernel oil, benzyl alcohol, dehydroacetic acid

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Vegan
Typ pleti Všetky typy
Výdrž 24 hodín

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci
Účinok Vyhladzujúci, Rozjasňujúci

Odtieň

Odtieň Ružový
Kód:  KSDE1068
Produktové číslo:  3760220171153

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08