Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Blink intensive 10 ml

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Blink intensive 10 ml

V dnešnej dobe, keď sú oči vystavované mnohým rizikovým faktorom, ako je práca pri PC, suchý vzduch, dym, smog či obyčajné sledovanie TV, je nutné im venovať dostatočnú starostlivosť. Očné kvapky Blink intensive vám pomôžu udržiavať vaše oči vlhké bez pocitu suchosti a nepríjemného pálenia. Vďaka svojmu inovatívnemu zloženiu a pH 7,3 kvapky Blink intensive predlžujú trvanlivosť slzného filmu. Doprajte svojim očiam zaslúženú a dlhotrvajúcu starostlivosť s očnými kvapkami Blink intensive.

Kľúčové vlastnosti očných kvapiek Blink intensive

  • Upokojujúce očné kvapky s dlhotrvajúcim účinkom
  • Kvapky Blink intensive zabraňujú suchosti a páleniu očí
  • Tieto očné kvapky môžete používať aj pri nasadených kontaktných šošovkách
  • Očné kvapky Blink majú hypotonické zloženie, vďaka čomu je prípravok účinnejší
  • Kvapky zaisťujú rýchly účinok a dlhotrvajúci efekt

Zloženie:
Polyethylene Glycol 400 (PEG 400) - 0,25 %, OcuPure® preservative (Sodium Chlorite), Sodium Hyaluronate - 0,20 %, Boric Acid, Sodium Borate (decahydrate), Sodium Chloride, Potassium Chloride, Calcium Chloride (dihydrate), Magnesium Chloride, Purified water

Parametre a špecifikácia

Použitie s kontaktnými šošovkami

Použitie s kontaktnými šošovkami Áno

Konzistencia

Konzistencia Tekuté

Objem

Objem 10 ml
Kód:  copri001
Produktové číslo:  5050474103467

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08