Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

BLANX WhiteShock Instant White 75 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BLANX WhiteShock Instant White 75 ml

BLANX WhiteShock Instant White 75 ml je účinná zubná pasta, ktorá vám bude nápomocná pri zubnej hygiene. Zubnú pastu BLANX si zamilujete nielen ako ochranu proti kazom, bude tiež zárukou preukázateľného bieliaceho účinku. Každodenná starostlivosť bude vďaka používaniu tejto zubnej pasty jednoduchá a výsledky budú jasne viditeľné.

Zubná pasta BLANX WhiteShock Instant White 75 ml Obal/škatuľka

Významné parametre zubnej pasty BLANX WhiteShock Instant White 75 ml

  • Zubná pasta určená na bežnú dennú hygienu
  • Pravidelným používaním docielite belšie zuby

Zloženie

Aqua, Sorbitol, hydratovaný oxid kremičitý Glycerín, Silica, Isopropyl Alcohol, Sodium Lauryl Sulfate, Cellulose Gum, Aróma, Hydroxyapatite, Sodium Monofluorophosphate, PVM / MA Copolymer, Cetraria Inslandica Extract, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, CI77891, CI42090.

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom

Objem a príchuť

Objem 75 ml
Príchuť Mentolová
Kód:  ZUB1708
Produktové číslo:  8017331051573

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02