Obnoviť stránku

BJÖRK & BERRIE Rescue Cream 30 ml

BJÖRK & BERRIE Rescue Cream 30 ml

Pleťový krém Bjork & Berries Rescue Cream je zázrak v starostlivosti o pleť. Výživný krém hydratuje, upokojuje a chráni vašu pleť pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi a zvyšuje jej vitalitu. Vďaka vysokej koncentrácii ovseného oleja hĺbkovo vyživuje a pomáha pleti zachovať si prirodzenú ochrannú bariéru. Beta-glukán, hlavná zložka ovseného extraktu, zabraňuje predčasnému starnutiu pleti vplyvom zápalu a má priamy vplyv na tvorbu kolagénu. A probiotiká stimulujú okysličenie pleti a chránia pleť proti stresu.

Prečo práve krém Bjork & Berries Rescue Cream?

  • Hydratuje, upokojuje a chráni pleť pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi
  • 100 % prírodné zloženie s ovseným olejom, beta-glukánom a probiotikami
  • Ovsený olej podporuje prirodzenú ochrannú bariéru pleti
  • Beta-glukán chráni pleť pred starnutím a stimuluje tvorbu kolagénu
  • Probiotiká okysličujú pleť a chránia ju pred stresom

Zloženie:
Aqua*, Glycerín*, Caprylic/Capric Triglyceride*, Octyldodecyl Myristate*, Lactobacillus Ferment Lysate Filtrate*, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate*, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate*, Avena Sativa Kernel Oil**, Borago Officinalis Seed Oil**, Cetyl Ricinoleate, Sorbitan Sesquioleate*, Ricinus Communis Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Stellaria Media Extract**, Lactobacillus/Oat Ferment Extract Filtrate*, Tocopheryl Acetate*, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables*, Cera Alba*, Glyceryl Caprate*, Magnesium Stearate*, Sodium Levulinate*, Linnaea Borealis Extract*, Sodium Anisate*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate*, Copernicia Cerifera Cera*, Aluminum Tristearate*, Glycine Soja Oil*, Populus Tremuloides Bark Extract**, Tocopherol*, Picea Abies Bud Extract**, Beta-Sitosterol**, Squalene**, Ascorbyl Palmitate**.
*ingrediencie rastlinného pôvodu ** cerifikované organické ingrediencie

Použitie:
Vmasírujte malé množstvo krému do vyčistenej pleti/na problematické miesta. Používajte ráno a/alebo večer.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 30 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Zmiešaná

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Účinok

Účinok Hydratačný

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSPL739
Produktové číslo:  7350032101071

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13