Obnoviť stránku

Biotrue 300 ml

4,9 7 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Biotrue 300 ml

BAUSCH+LOMB je jedna z najznámejších a najuznávanejších firiem v oblasti starostlivosti o zdravie ľudí na svete. Ponúka pestrú paletu produktov, ktoré vám spríjemnia a skvalitnia život. Medzi najdôležitejšie časti portfólia patria aj kontaktné šošovky a prípravky na starostlivosť o ne. Prioritou BAUSCH+LOMB je uvádzať na trh stále modernejšie prípravky a technológie. Z tejto snahy potom ťaží každý zákazník tejto renomovanej spoločnosti.

Biotrue je kvalitný roztok, ponúkajúci inovované zloženie, ktoré sa perfektne postará o vaše šošovky. Vďaka nemu bude nosenie šošoviek veľmi pohodlné a príjemné. Okrem bežných vlastností roztokov - dezinfekcia, čistenie a uchovávanie šošoviek - ponúkne Biotrue trojicu špeciálnych vlastností, inšpirovaných prírodou. Obsahuje aktívne proteíny, ktoré zabraňujú vzniku baktérií, lubrikačnú zložku, ktorá sa bežne vyskytuje v ľudskom oku a predovšetkým - pH roztoku je nastavené na rovnakú hladinu, akú majú zdravé slzy.

Objem:
300 ml

Kód:  CLEA101

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11