Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BIOTHERM Homme T-PUR Clay-Like unclogging Purifying Cleanser 125 ml

4,5 4 hodnotení

BIOTHERM Homme T-PUR Clay-Like unclogging Purifying Cleanser 125 ml

Čistiaci gél BIOTHERM Homme T-PUR Clay-Like unclogging Purifying Cleanser je luxusný pleťový gél, ktorý je špeciálne vyvinutý pre potreby zmiešanej až mastnej pleti mužov. Tiež muži majú nárok na zdravo a príťažlivo vyzerajúce pleť! Mastná pleť často uvoľňuje prebytočný maz na povrch a pokožka sa potom nepekne leskne. Tento unikátny pleťový a čistiaci gél spoľahlivo odstráni všetky typy nečistôt a prebytočný kožný maz. Jemne vašu pleť tonizuje, dôkladne čistí, sťahuje a celkovo redukuje upchaté, zanesené a zväčšené póry. Prípravok upokojuje vašu pleť, obmedzuje začervenanie a zanecháva vašu pleť sviežu, čistú a jemnú, pripravenú na následnú starostlivosť ošetrujúcich krémov. Doprajte si dokonale čistú pleť bez nadmerného lesku!

Aktívne látky:
Výťažok z morskej riasy a zinok pleť jemne ošetrujú a do hĺbky čistia.
Typ pleti:
Pre mužskú zmiešanú až mastnú plet.
Použitie:
Aplikujte na navlhčenú pokožku tváre a krku každé ráno a večer, nechajte krátko pôsobiť a potom dôkladne opláchnite vodou.
Objem:
125 ml
Zloženie:
Aqua, Pumice, Glycerin, Montmorillonite, Sodium Cocoyl Glycinate, Myristic Acid, Butylene Glycol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Kaolin, Sodium Hexamethaphosphate, Caprylyl Glycol Acrylates Copolymer, Salicylic Acid, Tetrasodium Edta, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional Vitreoscilla Ferment, Hydrolyzed Algin, Zinc Sulfate, Parfum.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 125 ml

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Zmiešaná

Typ produktu

Typ produktu Gél

Určenie

Určenie Pre mužov

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne, Dermo
Typ pleti Atopická a ekzematická, Mastná, Zmiešaná
Kód:  KSMU0131
Produktové číslo:  3605540791776

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06