Obnoviť stránku

BIOTHERM Homme Gel Shaver Shaving gel 150 ml

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BIOTHERM Homme Gel Shaver Shaving gel 150 ml

Gél na holenie BIOTHERM Homme Gel Shaver je kozmetický prípravok určený pre uľahčenie každodenného holenia. Gél najskôr dokonale vyčistí pleť, odstráni nečistoty aj odumreté bunky, čím pokožku pripraví na bezproblémové hladké oholenie. Po nanesení na mokrú pokožku vytvorí bohatú a jemnú penu, ktorá pleť upokojí a vyrovná nerovnosti. Ťahy strojčeka sú po jeho použití šetrnejšie, lepšie kĺžu a celkovo sa stáva holenie príjemnejším. Gél je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane citlivej. Doprajte si kvalitný prípravok, ktorý vašu pleť dokonale vyčistí a zaistí rýchle, bezproblémové holenie.

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.

Použitie:
Naneste na mokrú pokožku a napeňte. Jemnými ťahmi ohoľte a dôkladne opláchnite.

Objem:
150 ml

Dermatologicky testovaný

Zloženeie:

Water, palmitic acid, triethanolamine, glycerin, isopentane, stearic acid, cocamide mea, isobutane, stearyl heptanoate, dimethiconol stearate, laureth-4, stearyl caprylate, methylparaben, BHT, hydroxypropyl cellulose, menthol, hydroxypropyl methylcellulose, butylparaben, ethylparaben, linalool, PEG -90M, butylphenyl Methylpropional, Saccharomyces cerevisiae extract, sodium hyaluronate, triticum vulgare/wheat germ extract, CI 42090/blue 1, CI 19140/yellow 5, perfume/fragrance

 

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Gél
Kód:  KSMU0151
Produktové číslo:  3367729017236

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01