Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BIOTHERM Homme Age Fitness Eye Advanced 15 ml

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

BIOTHERM Homme Age Fitness Eye Advanced 15 ml

Očná emulzia BIOTHERM Homme Age Fitness Eye Advanced je špeciálna kozmetika pre mužov, ktorá vyhladzuje pleť v očnom okolí a zmierňuje známky starnutia pleti. Jedinečné zloženie tohto prípravku redukuje vznik vrások a jemných liniek okolo očí. Ihneď po nanesení emulzia pleť dokonale osvieži a odstráni tmavé kruhy a vačky pod očami. Po pravidelnom používaní bude pleť vyhladená, zjednotená a nádherne rozjasnená. Prípravok má nemastné zloženie, ktoré sa dobre nanáša a ľahko vstrebáva. Aj muži chcú oddialiť starnutie svojej pleti!

Typ pleti:

Pre mužskú pleť.
Použitie:
Nanášajte ráno na čistú pleť do oblasti očného okolia a jemne vmasírujte.
Objem:
15 ml
Zloženie:

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Dimethicone, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus armeniaca Kernel Oil, Peg-8 Squalane, Silica, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, C13-14 Isoparaffin, Peg-100 Stearate, Steareth-100, Stearic Acid, Ceramide 3, Astaxanthin, Sorbitan Palmitate, Glyceryl Stearate, Dimethiconol, Caffeine, Methylsilanol Mannuronate, Sodium Polyacrylate, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Heamatococcus Pluvialis, Palmitic Acid, Terminalia Sericea Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Adenosine, Carnosine, Hydrogenated Myristyl Olive Esters, Hydroxyproline, Spirulina Platensis Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylyl Glycol, Vitreoscilla Ferment, Citric Acid, Laureth-7, Polyacrylamide, Cetyl Alcohol, Tocopherol, Phenoxyethanol, CI 19140, CI 42090.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 15 ml

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Normálna

Určenie

Určenie Pre ženy

Určenie

Určenie Pre mužov

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné
Typ pleti Atopická a ekzematická, Mastná, Normálna

Typ krému

Typ Emulzia

Účinok

Účinok Proti vráskam, Lifting a spevnenie

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ produktu

Typ produktu Očný krém
Kód:  KSMU0161
Produktové číslo:  3605540892602

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18