Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BIOTHERM Blue Therapy Red Algae Uplift 50 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BIOTHERM Blue Therapy Red Algae Uplift 50 ml

Značka Biotherm je inšpirovaná prírodou, termálnymi prameňmi a minerálmi. Pleťový krém Blue Therapy Red Algae Uplift je určený na všetky typy pleti vrátane citlivej. S pribúdajúcim vekom sa znižuje tvorba kolagénu a klesá elasticita pleti, strácajú sa jej kontúry a vynikajú pribúdajúce vrásky. Krém BIOTHERM je určený pre všetky ženy, ktoré chcú omladiť svoj vzhľad, ale prirodzenou a prírodnou cestou. Obľúbia si ho tie z vás, ktoré hľadajú liftingový prípravok, ktorý intenzívne spevní a vyhladí pleť. Okrem toho vám krém dopomôže k redukcii vrások, jemnej a rozžiarenej pleti s jemným ružových nádychom.

Kľúčové vlastnosti pleťového krému BIOTHERM Blue Therapy Red Algae Uplift

  • Pleťový krém na všetky typy pleti, vrátane citlivej
  • Blue Therapy Red Algae Uplift je určený pre ženy, ktoré si chcú omladiť pleť prírodnou cestou
  • Intenzívne spevňuje a vyhladzuje
  • Viditeľne redukuje vrásky
  • Výsledkom je rozžiarená a jemná pleť
  • Dodá pokožke jemný ružový nádych

Aktívne látky:

  • Živý planktón – bohatý na vitamíny a minerály na obnovu pleti
  • Červená riasa – viditeľne podporuje omladenie pleti a zabezpečí jej jemnú štruktúru
  • Riasa ALARIO esculenta – zrýchľuje bunkový metabolizmus chráni pokožku pred stratou elasticity

Použitie:
Každé ráno naneste krúživými pohybmi krém na vyčistenú pleť. Okrem tváre nezabudnite ani na dekolt. Začnite pri čeľustiach, krúživými pohybmi pokračujte smerom k očiam a jemnými pohybmi sa dostaňte až k obočiu a čelu. Krúživé pohyby podporujú cirkuláciu, vďaka nim bude vaša tvár rozžiarená, s jemným ružovým nádychom.

Zloženie:
AQUA, GLYCERIN, DIMETHICONE, RHAMNOSE, ISOHEXADECANE, ALCOHOL DENAT., PROPANEDIOL, ISOPROPYL ISOSTEARATE, BEHENYL ALCOHOL, VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, CETYL ALCOHOL, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, NYLON-12, ALGAE EXTRACT, TIN OXIDE, PEG-100 STEARATE, STEARIC ACID, SORBITAN OLEATE, CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL GLUCOSIDE, CAFFEINE, NEOHESPERIDIN DIHYDROCHALCONE, SODIUM CHLORIDE, MYRISTIC ACID, PALMITIC ACID, ADENOSINE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL,TAURATE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, HYDROLYZED RHODOPHYCEAE EXTRACT, CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, CAPRYLYL GLYCOL, CARRAGEENAN, VITREOSCILLA FERMENT, CITRIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, XANTHAN GUM, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, POLYSORBATE 80, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CI 77163, CI 77491, CI 77891, MICA, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE, CITRONELLOL, PARFUM. F.I.L. C213367/1.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné
Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Hydratačný, Rozjasňujúci, Proti vráskam

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSPL2320
Produktové číslo:  3614271844804

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07