Obnoviť stránku

BIOTHERM Blue Therapy Red Algae Uplift 15 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BIOTHERM Blue Therapy Red Algae Uplift 15 ml

Ak túžite po pevnej, hladkej a mladistvej pleti, doprajte si 28-dňovú kúru s pleťovým sérom BIOTHERM Blue Therapy Red Algae Uplift. Sérum viditeľne spevňuje pleť, prežiari ju a zjemní. Vďaka obsahu červenej riasy, morskej riasy Algae of Youth a planktónu urýchľuje bunkový metabolizmus, oživuje najdôležitejšie funkcie pleti a chráni ju pred poškodením. Sérum BIOTHERM Blue Therapy Red Algae Uplift s objemom 15 ml je vhodné pre všetky typy pleti vrátane citlivej.

Kľúčové vlastnosti pleťového séra BIOTHERM Blue Therapy Red Algae Uplift, 15 ml

  • Pleťové sérum na 28-dennú kúru značky Biotherm
  • Pre všetky typy pleti
  • Viditeľne spevňuje, zjemňuje a prežaruje
  • Preniká hlboko do pleti
  • Červená riasa navracia mladistvý vzhľad
  • Morská riasa Algae of Youth urýchľuje bunkový metabolizmus
  • Planktón chráni a oživuje najdôležitejšie funkcie pleti
  • BIOTHERM Blue Therapy Red Algae Uplift je vhodné na pleť s vráskami

Návod na použitie

Jemne zatlačte na spodok fľaštičky a naneste 6 kvapiek BIOTHERM Blue Therapy Red Algae Uplift priamo na pleť tváre, krku a dekoltu. Jemnými ťahmi rozotrite. Potom špičkami prstov jemne klopte do pleti, smerom od čela dole. Zaistíte tak, že sa kúra dostane do tých najhlbších vrstiev kože. Pre najlepší výsledok použite prípravok ako 28-dennú kúru, ale aplikovať môžete aj kedykoľvek podľa potreby. Medzi jednotlivými kúrami nie je nutné dávať pauzu.

Zloženie

Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Methyl Gluceth-10, Polyglyceryl-5 Laurate, PPG-6 Decyltetradeceth-30, Isopropyl Lauroyl Sarcosinate, Ethylhexyl Palmitate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sodium Methyl Stearoyl Taurate, Salicylic Acid, Xanthan Gum, Adenosine, Acetyl Trifluoromethylphenyl Valylglycine, Disodium Edta, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Faex Extract, Sodium Chloride, Hydrolyzed Rhodophyceae Extract, Carrageenan, Caprylic/Capric Glycerides, Limonene, BHT, Linalool, Geraniol, Citronellol, Tocopherol, Algae Extract, Parfum.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 15 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné
Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Rozjasňujúci

Doba používania

Podľa doby používania Denný
Kód:  KSPL2321
Produktové číslo:  3614272023635

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07