Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BIOTHERM Aquasource Aura Concentrate 50 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BIOTHERM Aquasource Aura Concentrate 50 ml

Hľadáte kvalitný prípravok s vysokým obsahom účinných látok, ktorý poskytne vašej pleti tú najluxusnejšiu starostlivosť? Ak áno, vyberte si pleťové sérum BIOTHERM Aquasource Aura Concentrate s objemom 50 ml, ktoré účinne a viditeľne hydratuje, vyživuje, obnovuje pružnosť a navracia pleti jej mladistvý vzhľad. Sérum je vhodné najmä na dehydratovanú a suchú pokožku. 

    

Kľúčové vlastnosti pleťového séra BIOTHERM Aquasource Aura Concentrate, 50 ml

  • Pleťové sérum značky Biotherm
  • Na luxusnú starostlivosť o vašu pleť
  • Aquasource Aura Concentrate hydratuje a vyživuje
  • Navracia pružnosť a mladistvý vzhľad
  • Vysoký obsah účinných látok
  • Nadehydratovanú a suchú pleť
    

Návod na použitie

Primerané množstvo séra BIOTHERM Aquasource Aura Concentrate jemne vklepte končekmi prstov do čistej pleti. Aplikujte na tvár, krk i dekolt.

    

Zloženie

Aqua, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Hydroxyethylpiperazine, Ethane Sulfonic Acid, Squalane, Propanediol, Sodium Chloride, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Betaine, 3-0 Ethyl Ascorbic Acid, Nasturtium Officinale Extract, Sodium Citrate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Helianthus Annuus Seed Oil, Gellan Gum, Adenosine, Caprylyl Glycol, Vitreoscilla Ferment, Citric Acid, Trisdoium Ethylenediamine, Dissucinate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Tocopheroln, Salicylic Acid, Phenoxyethanol, CI75130, Caramel, CI19140, CI42090, Linalool, Limonene, Citral, Citronellol, Parfum.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Špecifikácia

Typ pleti Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Regeneračný

Doba používania

Podľa doby používania Denný
Kód:  KSPL2322
Produktové číslo:  3614272023710

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02