Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

BIOTHERM Aquafitness Set 275 ml

Garancia najlepšej ceny
27,90 €

BIOTHERM Aquafitness Set 275 ml

Darčeková kozmetická sada BIOTHERM Aquafitness Set je luxusným balíčkom, ktorý ponúka starostlivosť o mužov. Obsahuje sprchový gél a šampón 2 v 1 inšpirovaný morskou hladinou a antiperspirant na 48 hodín sviežosti. SadaBIOTHERM Aquafitness Set 275 mlje skvelým darčekom pre mužov, ktorí majú radi osviežujúcu a napriek tomu mužnú vôňu.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady BIOTHERM Aquafitness Set 275 ml

  • Darčeková kozmetická sada BIOTHERM Aquafitness Set je vhodná pre mužov
  • Obsahuje sprchový gél a šampón 2 v 1 a antiperspirant
  • Sprchový gél a šampón hydratuje, vyživuje, osviežuje a posilňuje
  • Dôkladne čistí pokožku na vlasy a má obnovujúce schopnosti
  • Antiperspirant chráni pred potením na dobu až 48 hodín
  • Zabraňuje poteniu
  • Je vhodný pre citlivú aj podráždenú pokožku

Biotherm Aquafitness sprchový gél a šampón 2 v 1

Objavte vlnu osvieženia s Biotherm Aquafitness sprchovým gélom a šampónom 2 v 1 inšpirovaným morskou hladinou. Jemne peniaci gél čistí pokožku aj vlasy s účinnosťou morskej vody, ktorá má obnovujúce schopnosti a dodáva vysokú dávku hydratácie. Oligoelementy a minerály obsiahnuté v morskej vode revitalizujú a posilňujú pokožku aj vlasy, zanechávajúc ich čisté, vyživené a jemné na dotyk. Osviežujúca a mužná vôňa zostane s vami celý deň. S Biotherm Aquafitness môžete počítať, že vaša pleť aj vlasy budú vždy v dokonalej kondícii.

Antiperspirant Biotherm Homme 48h Day Control

Antiperspirant Biotherm Homme 48h Day Control poskytuje dlhotrvajúcu ochranu pred potením a nepríjemnými pachmi na dobu až 48 hodín. Jeho špeciálne zloženie s hliníkovými soľami a perlitovými časticami absorbuje vlhkosť, udržuje podpazušie suché a minimalizuje vznik baktérií. Navyše obsahuje alantoín, ktorý upokojuje citlivú pokožku a chráni ju pred podráždením. S týmto antiperspirantom budete mať pocit sviežosti a sucha aj počas najnáročnejších dní.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Balenie

Počet ks v balení 2 ks
Obsah balenia Dezodorant, Sprchový gél

Objem

Objem 275 ml
Kód:  KSDS2063
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614274102154

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12