Obnoviť stránku

BIOTEN Multicollagen Serum 30 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BIOTEN Multicollagen Serum 30 ml

Pleťové sérum BIOTEN Multicollagen navráti vašej pleti mladistvú pružnosť a redukuje jemné vrásky. Vďaka zloženiu obohatenému o rôzne formy kolagénu a kyselinu hyalurónovú navracia zrelej pleti pružnosť a pomáha redukovať aj hlboké vrásky. Toto pleťové sérum zvyšuje elasticitu pleti, hĺbkovo hydratuje, vyživuje a prežiari pokožku tváre. Je vhodné pre všetky typy pleti. Výsledky sú klinicky preukázané a uvidíte je už po 6 dňoch používania. Užívajte si mladú, odolnú a žiarivú pleť vďaka séru BIOTEN Multicollagen.

Kľúčové vlastnosti pleťového séra BIOTEN Multicollagen Serum 30 ml

  • Pleťové sérum BIOTEN Multicollagen pre všetky typy pleti
  • Zloženie obohatené o kolagén a kyselinu hyalurónovú
  • Hĺbkovo hydratuje, vyživuje a prežiari pokožku tváre
  • Výsledky viditeľné už po 6 dňoch
  • BIOTEN Multicollagen obsahuje 97 % zložiek prírodného pôvodu

Použitie:
Aplikujte 3 až 4 kvapky každé ráno a večer na dôkladne vyčistenú pleť tváre, krku a dekoltu a jemne vmasírujte krúživými pohybmi. Pre maximalizáciu účinku aplikujte pred nanesením krému. Vyhnite sa oblasti okolo očí.

Aktívne látky:
1. COLLAGEN RESTORER: ocenený silný peptid proti vráskam, ktorý stimuluje tvorbu základných prvkov pre obnovu pokožky v jej najhlbších vrstvách: kolagénu I, III a IV typu a pleti vlastnej kyseliny hyalurónovej.
2. Aktívny prírodný kolagén získavaný šetrnou extrakciou z morských rias, ktorý pomáha obnoviť zásoby kolagénu v pleti.
3. Kyselina hyalurónová s nízkou molekulárnou hmotnosťou, ktorá preniká do najhlbších vrstiev pokožky, kde pomáha redukovať hlbšie vrásky.
4. OF 10 a ochrana proti infračervenému (IR) a viditeľnému svetlu (VL), ktoré môžu spôsobovať rýchlejšie starnutie pokožky.

SZloženie:
Aqua, Glycerín, Sodium hyaluronate, Algin, Ascorbic acid, Ascorbyl palmitate, Betaine, Caprylic/capric triglyceride, Caprylyl glycol, Citric acid, Diethylhexyl syringylidenemalonate, Disodium EDTA, Disodium phosphate, Glyceryl laurate, Glyceryl polyacrylate, Glycogen, Hydrolyzed elastin, Hydroxypropyl cyclodextrin, Lysolecithin, Palmitoyl tripeptide-38, Parfum, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-8, Pentylene glycol, Potassium phosphate, PPG-26-buteth-26, Prunus amygdalus dulcis oil, Pullulan, Sclerotium gum, Serine, Sodium hydroxide, Sodium succinate, Soluble collagen, Sorbitan sesquioleate, Tocopherol, Trehalose, Urea, Xanthan gum, Phenoxyethanol, Sorbic acid, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Linalool.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 30 ml

Typ pleti

Typ pleti Zrelá, Všetky typy

Účinok

Účinok Hydratačný, Proti vráskam

Doba používania

Podľa doby používania Denný
Kód:  KSPL2871
Produktové číslo:  5201314119678

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12