Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

BIOTEN Hyaluronic 3D Eye Cream 15 ml

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BIOTEN Hyaluronic 3D Eye Cream 15 ml

Pleťový krém BIOTEN Hyaluronic 3D navráti vašej pleti mladistvú pružnosť a redukuje jemné vrásky. Vďaka zloženiu obohatenému o trojitý systém kyseliny hyalurónovej už nemajú ryhy a zvädnutá pleť šancu. Tento očný krém zvyšuje elasticitu pleti, hĺbkovo hydratuje, vyživuje a prežiari jemnú kožu okolo očí. Je vhodný pre všetky typy pleti. Výsledky sú klinicky preukázané a uvidíte ich už po 6 dňoch používania. Užívajte si prejasnenú a vypnutú pleť vďaka krému BIOTEN Hyaluronic 3D.

Kľúčové vlastnosti očného krému BIOTEN Hyaluronic 3D Eye Cream 15 ml

  • Očný krém BIOTEN Hyaluronic pre vypnutú a prežiarenú pleť okolo očí
  • Vhodný pre všetky typy pleti
  • Zloženie obohatené o trojitý systém kyseliny hyalurónovej
  • Hĺbkovo hydratuje a vyživuje
  • Výsledky viditeľné už po 6 dňoch
  • BIOTEN Hyaluronic obsahuje 94 % zložiek prírodného pôvodu

Použitie:
Aplikujte ráno a večer na očné kontúry, jemne masírujte od vnútorného kútika k vonkajšiemu.


Aktívne látky:
1. Hyaluronic Acid Filler (vyplňovač kyseliny hyalurónovej) funguje ako lokálna kožná výplň a uhladzuje povrch pokožky ihneď po aplikácii.
2. Kyselina hyalurónová s nízkou molekulárnou hmotnosťou preniká aj tými najhlbšími vrstvami pokožky, pomáha viditeľne redukovať ryhy a vrásky a zlepšovať elasticitu kože pre zdravší, mladší a žiarivejší vzhľad pleti.
3. Hyaluronic Acid Booster (stimulátor kyseliny hyalurónovej) pomáha obnoviť optimálnu úroveň pleti vlastnej kyseliny hyalurónovej stimulovaním jej prirodzenej syntézy a obnovy, poskytuje intenzívnu hydratáciu, odolnosť, pevnosť pokožky a redukciu vrások.

Zloženie:
Aqua, Butyrospermum parkii butter, Dicaprylyl carbonate, Glycerin, Caprylic/capric triglyceride, Cetearyl alcohol, Argania spinosa kernel oil, Glyceryl stearate, PEG-100 stearate, Panthenol, Sodium hyaluronate, Acetyl tetrapeptide-5, Ascorbic acid, Ascorbyl palmitate, Bis-diglyceryl polyacyladipate-2, Butylene glycol, Capryloyl glycine, Cetyl hydroxyethylcellulose, Citric acid, Coco-glucoside, Ethylhexyl palmitate, Glucomannan, Glucose, Glyceryl laurate, Hydrolyzed yeast extract, Lecithin, Mica, Octadecene, Parfum, PEG-12 dimethicone, PEG-8, Polyglucuronic acid, Sodium acrylates copolymer, Sodium hydroxide, Stearyl dimethicone, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Tocopheryl acetate, Trihydroxystearin, Phenoxyethanol, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Farnesol, CI 77891.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 15 ml

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ krému

Typ Krém

Účinok

Účinok Hydratačný, Proti vráskam

Hmotnosť

Hmotnosť 0,03 kg
Kód:  KSPL2870
Produktové číslo:  5201314119586

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09