Obnoviť stránku

BIOREPAIR Kids pre deti 0 – 6 rokov broskyňa 50 ml

Garancia najlepšej ceny
3,10 €

BIOREPAIR Kids pre deti 0 – 6 rokov broskyňa 50 ml

Zubná pasta patrí spolu so zubnou kefkou k základom zubnej hygieny. Vyberajte si takú, ktorá bude vyhovovať vašim individuálnym potrebám. Zubná pasta BIOREPAIR je priamo určená na citlivé detské zúbky. Prináša im spoľahlivú ochranu a znižuje riziko vzniku zubného kazu. V jej zložení nenájdete fluorid, čo z nej robí skvelú alternatívu pre alergické osoby, ktorým tieto zlúčeniny spôsobia nepríjemnú vyrážku okolo úst. Zubná pasta bez fluoridu dokonale chráni proti zubnému kazu a zároveň dokáže aj remineralizovať zubnú sklovinu. Pri jej častom používaní dochádza k posilneniu zubnej skloviny a vytvoreniu ochrannej vrstvy. Navyše dodá zubom prirodzený lesk. Jedinci majúci problémy so zubnými kazmi zaiste pozitívne hodnotia aj väčší podiel pridaných látok, ktoré zabraňujú baktériám v množení, a tým zmenšujú kazivosť zubov. Objem zubnej pasty BIOREPAIR je 50 ml. Ovocná príchuť vás potom bude sprevádzať aj po čistení zubov. Na udržanie zdravých zubov, bieleho úsmevu a sviežeho dychu odporučíme používať pastu na zuby BIOREPAIR spoločne s vyhovujúcou zubnou kefkou.

Kľúčové prednosti zubnej pasty BIOREPAIR Kids pre deti 0 – 6 rokov broskyňa 50 ml

  • Detská zubná pasta BIOREPAIR sa hodí pre citlivé detské zúbky
  • Zubná pasta bez fluoridu
  • Opakované používanie sa postará o silnú zubnú sklovinu
  • Špeciálna receptúra ​​chráni pred rozvinutím zubného kazu
  • Objem zubnej pasty je 50 ml
  • Čistenie zubov doplní ovocná príchuť
  • Zubná pasta BIOREPAIR prinesie zdravé zuby a rozjasnený úsmev

Zloženie

Aqua, Glycerín, Zinc Hydroxyapatite, Sorbitol, PEG-32, Silica, Cellulose Gum, Aróma, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Prunus Persica Juice, Sodium Saccharin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, benzyl Alcohol

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre detské zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Bez fluoridu, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 50 ml
Príchuť Ovocná

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov
Kód:  ZUB1962
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8017331069202

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16