Obnoviť stránku

BIOREPAIR Fast Sensitive Repair 75 ml

5 3 hodnotení
3,89 €

BIOREPAIR Fast Sensitive Repair 75 ml

Zubnú pastu spolu s kefkou nájdeme v každej kúpeľni. Zvoľte si takú, ktorá napĺňa vaše špecifické potreby. Zubná pasta BIOREPAIR je vyhľadávaná ľuďmi s citlivými zubami. Vďaka účinnému zloženiu redukuje citlivosť zubov a tíši ich prípadnú bolesť. Vyrába sa bez fluoridu, čo z nej robí vynikajúci prípravok pre citlivé osoby, ktorým tieto zlúčeniny spôsobujú kontaktnú dermatitídu. Zubná pasta bez fluoridu poskytuje dostatočnú ochranu proti zubnému kazu a remineralizuje zubnú sklovinu. Predchádza krvácaniu z ďasien a ich zápalu, ktorý môže ústiť v stratu zubov. Ak ju budete používať opakovane, poteší vás posilnenie zubnej skloviny a vznik ochrannej vrstvy. Súčasne dodá zubom prirodzený lesk. Objem zubnej pasty BIOREPAIR je 75 ml. Mentolová príchuť urobí z čistenia zubov obľúbenú činnosť pre každého. Pre udržanie sviežeho dychu, rozjasneného úsmevu a zubného zdravia vám radíme používať zubnú pastu BIOREPAIR a k nej vhodne vybranú zubnú kefku.

Hlavné vlastnosti zubnej pasty BIOREPAIR Fast Sensitive Repair 75 ml

  • Zubná pasta BIOREPAIR pre citlivé zuby upokojuje ich podráždenie
  • Zubná pasta bez fluoridu
  • Poskytuje ďasnám ochranu a predchádza ich krvácaniu
  • Pri častom používaní podporuje posilňovanie zubnej skloviny
  • Balenie zubnej pasty zodpovedá objemu 75 ml
  • Čistenie zubov ozvláštni mentolová príchuť
  • Zubná pasta BIOREPAIR udrží zuby zdravé pre krásny úsmev

Zloženie

Aqua, Zinc Hydroxyapatite, Glycerín, Sorbitol, Silica, PEG-32, Cellulose Gum, Aróma, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Saccharin, Citric Acid, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Bez fluoridu, Ochrana ďasien, Ochrana skloviny

Objem a príchuť

Objem 75 ml
Príchuť Mentolová
Kód:  ZUB1960
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8017331048443

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11