Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BIOLIT Plus, sprej Stop pavúkom, 400 ml

4,8 36 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BIOLIT Plus, sprej Stop pavúkom, 400 ml

Insekticídny aerosólový prípravok, špecialista na likvidáciu pavúkov a iného lezúceho hmyzu. Vďaka unikátnemu rozprašovaču možno zasiahnuť lezúci hmyz z bezpečnej vzdialenosti. Nová receptúra zaručuje okamžitý účinok, rýchlo zabíja lezúci hmyz v domácnosti a prípravok je možné aplikovať do škár alebo na ich cestičky. Účinkuje dlhodobo, kým sa povrch neutrie. Bez nepríjemného zápachu, je bezpečný aj pre vnútorné použitie.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodný pre okamžité vyhubenie hmyzu
  • Možno použiť aj ako preventívny postrek
  • Dlhotrvajúci a rýchly účinok
  • Na likvidáciu pavúkov a iného lezúceho hmyzu v domácnostiach
  • Rýchly účinok
  • Bez parfumovania či zápachu
  • Vhodný i do interiéru

Zloženie: 

Tetrametrín 1,5 g/kg, Deltamethrin 0,2 g/kg.

Objem:
400 ml

Návod na použitie: Pred použitím dôkladne pretrepte. Pre okamžité omráčenie a následné usmrtenie striekajte priamo na pavúka alebo iný lezúci hmyz. Pre dlhodobý účinok nastriekajte na miesta predpokladaného výskytu a úkrytov pavúkov či iného lezúceho hmyzu zo vzdialenosti asi 20 cm. Účinnosť lieku po zaschnutí zostane zachovaný niekoľko týždňov, pokiaľ nie je povrch umytý alebo utretý.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Parfumácia

Parfumovanie Bez parfumovania
Kód:  ODP083
Produktové číslo:  5000204918670
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03