Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BIODERMA Sensibio Eye 15 ml

4,9 26 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
16,90 €

BIODERMA Sensibio Eye 15 ml

Očný gél BIODERMA Sensibio Eye ošetrí a príjemne upokojí pleť v očnom okolí. Hydratuje a vyživuje krehkú pleť v okolí očí, kde je najviac zaťažovaná líčením a mimikou vašej tváre. Rýchlo a účinne zmierňuje opuchy a odstraňuje tmavé kruhy pod očami. Vyhladzuje drobné vrásky a dodáva očnému okoliu rozjasnený a odpočinutý vzhľad.

Očný gél Bioderma Sensibio je určený na ochranu a upokojenie pleti v očnom okolí, znižuje prekrvenie, okamžite upokojuje nepríjemné pocity a podráždenie. Bohaté zloženie prípravku obsahuje patentovanú zložku Toleridine, ktorá zvyšuje obranyschopnosť pleti, dodáva jej silu a chráni ju pred vonkajšími škodlivými vplyvmi okolitého prostredia.

Gél Bioderma Sensibio má veľmi jemnú konzistenciu a je vhodný ako podkladový krém pod make-up. Uľahčuje jeho nanášanie, zvyšuje priľnavosť a predlžuje výdrž make-upu. Prípravok nespôsobuje tvorbu komedónov, je hypoalergénny, bez konzervantov a neobsahuje žiadnu parfumáciu. Je vhodnou voľbou pre nositeľov kontaktných šošoviek. Doprajte si krásnu a sviežu pleť v okolí očí.
Aktívne látky:

  • Patentovaná zložka Toleridine - okamžite a dlhodobo pôsobí proti zápalu, zvyšuje obranyschopnosť pleti, dodáva jej silu a chráni ju pred voľnými radikálmi.

Typ pleti:
Pre citlivú pleť so sklonom k začervenaniu.
Použitie:
Aplikujte ráno a večer na čistú pleť okolo očí. Jemne vmasírujte, kým sa gél nevstrebe.
Objem:
15 ml

Zloženie

WATER (AQUA), GLYCERÍN, DIMETHICONE, POLYEHTYLÉNE, TRIDECYL TRIMELLITATE, CAPRYLIC / Caprice triglyceridy, ISOSTEARYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL COCOATE, FRUCTO-OLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, XYLITOL, CAFFEINE, SODIUM HYALURONATE, KYSELINA GLYCYRRHETINOVÁ, RHAMNOSE, EXTRAKT Z LAMINARIA OCHROLEUCA, ACRYLATES/ C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLCELLULOSE


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Typ

Typ produktu Gél

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 15 ml

Účinok

Účinok Hydratačný, Upokojujúci, Proti vráskam, Regeneračný, Proti opuchom/kruhom pod očami

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Typ krému

Typ Gel

Účinok

Účinok Hydratačný, Upokojujúci, Proti vráskam, Regeneračný, Proti opuchom/kruhom pod očami

Určenie

Určenie Pre ženy

Druh

Druh kozmetiky Pleťová

Balenie

Objem 15 ml

Oblasť užívania

Použitie Tvár

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Regeneračný, Upokojujúci
Špecifikácia Dermo

Problémy

Problémy Na suchú pokožku
Kód:  KSPL1501
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3401346673335
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03