Obnoviť stránku

BIODERMA Sensibio Déo Anti-Transpirant 150 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BIODERMA Sensibio Déo Anti-Transpirant 150 ml

Dezodorant BIODERMA Sensibio Déo Anti-Transpirant je kozmetický prípravok, ktorý vás ochráni pred pachom potu po celých 24 hodín. Je určený pre citlivú pokožku so sklonmi k nadmernému poteniu. Obsahuje vysoko účinné aktívne regulátory, ktoré znižujú nadmerné potenie, ale zachovávajú pokožke prirodzenú voľnosť. Dezodorant je k pokožke veľmi šetrný, neobsahuje alkohol a je hypoalergénny, takže minimalizuje alergické reakcie. Zaisťuje maximálnu účinnosť proti poteniu spolu s perfektnou toleranciou.

Zloženie tohto dezodorantu obsahuje látku Toleridine, ktorá zvyšuje prah tolerancie pokožky. Prípravok znižuje nadmerné potenie a zároveň umožňuje pokožke prirodzené dýchanie. Jeho jemné a veľmi šetrné zloženie pokožku okamžite upokojuje a znižuje jej podráždenie a to aj po epilácii alebo holení. Prípravok prináša pokožke rýchlu úľavu a nezanecháva biele stopy na oblečení. Doprajte vašej pokožke jemný, ale veľmi účinný prípravok, ktorý vás osvieži až na 24 hodín!
Aktívne látky:
Toleridine zvyšuje prah tolerancie pokožky.
Typ pleti:
Pre citlivú pokožku so sklonmi k nadmernému poteniu.
Použitie:
Aplikujte podľa potreby v tenkej vrstve na suchú a čistú pokožku.
Objem:
150 ml
BUTANE, PROPANE, CYCLOPENTASILOXANE, ISOPROPYL MYRISTATE, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, STEARYL GLYCYRRHETINATE, BISABOLOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, TRIETHYL CITRATE, PROPYLENE CARBONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 579]

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 150 ml

Určenie

Určenie Dámske

Typ

Typ V spreji

Funkčnosť produktu

Funkčnosť produktu Antiperspirant
Kód:  KSTE0379
Produktové číslo:  3401347869836
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14