Obnoviť stránku

BIODERMA Sébium Peelingový gél 100 ml

4,6 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

BIODERMA Sébium Peelingový gél 100 ml

Peelingový gél BIODERMA Sébium Exfoliating Gel je kozmetický prípravok, ktorý hĺbkovo odstraňuje nečistoty z kožných pórov. Gél obsahuje mikročastice posilnené účinnými aktívnymi zložkami, ktoré regulujú keratinocyty a majú mechanický účinok na vyrážky a akné. Vďaka tomu sa urýchľuje hĺbkové odstránenie nečistôt z pórov a podporuje sa obnova buniek. Prípravok je určený pre zmiešanú až mastnú a aknóznu pleť, nenarušuje rovnováhu pokožky a je ideálnou prípravou na nanesenie ochranného krému.

Akné je jedno z najčastejších chronických ochorení kože a najčastejšie kožné ochorenie v puberte. Počas života postihne akné takmer každého človeka aspoň raz. Akné je veľkým postrachom najmä mladých ľudí, bez rozdielu na pohlavie. Pri akné vzniká malý vriedok, ktorý je spôsobený zápalom vývodov mazových žliaz v dôsledku ich uzavretia. Stagnácia sekrétu mazových žliaz spôsobuje ich poškodenie a vznik hlbokého zápalu, po ktorom môžu zostať aj jazvy. Akné sa nachádza najčastejšie na tvári, na ramenách, na hornej časti hrude a na chrbte.

Bohaté zloženie tohto prípravku obsahuje patentovaný komplex Fluidactiv®, ktorý reguluje tvorbu kožného mazu. Gél je jemne parfumovaný a je nekomedogénny, čo znamená, že neupcháva póry. Obsahuje veľmi jemné čistiace zložky, ktoré pokožku nezaťažujú. Pri pravidelnom používaní tohto gélu sa textúra pokožky stáva jemnejšia, póry sa sťahujú a pleť sa rozžiari. Doprajte vašej pleti dôkladné vyčistenie a maximálne ošetrenie!
Aktívne látky:
Patentovaný komplex Fluidactiv® reguluje tvorbu mazu
Typ pleti:
Pre zmiešanú až mastnú a aknóznu pleť
Použitie:
Naneste peelingový gél na mierne zvlhčenú tvár, vyhnite sa pritom okoliu očí. Krúživými pohybmi masírujte 1 až 2 minúty. Dôkladne opláchnite a šetrne osušte. Aplikujte raz alebo dvakrát týždenne.
Tip:
Tento peelingový gél je možné použiť na tvár aj na telo
Objem:
100 ml

Zloženie:
AQUA/WATER/EAU, POLYETHYLENE, SODIUM LAURETH SULFATE, XANTHAN GUM, LAURYL GLUCOSIDE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, GLYCOLIC ACID, SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, PROPYLENE GLYCOL, FRAGRANCE (PARFUM)

Zloženie

AQUA/WATER/EAU, POLYETHYLENE, SODIUM LAURETH SULFATE, XANTHAN GUM, LAURYL GLUCOSIDE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, GLYCOLIC ACID, SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, PROPYLENE GLYCOL, FRAGRANCE (PARFUM).

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 100 ml

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Problematická, Zmiešaná

Typ produktu

Typ produktu Na tvár, Na telo

Peeling intenzitása

Peeling intenzitása Hĺbkový

Určenie

Určenie Unisex

Druh

Druh kozmetiky Pleťová

Typ

Typ produktu Peeling

Účinok

Účinok Rozjasňujúci, Čistenie, Na akné

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Balenie

Objem 100 ml

Oblasť užívania

Použitie Tvár

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Vlastnosti

Účinok Čistiaci

Problémy

Problémy Na akné

Zloženie

Špecifické zloženie S kyselinou salicylovou
Kód:  KSPL1324
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3401574131423
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19