Obnoviť stránku

BIODERMA Atoderm Lait 200 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BIODERMA Atoderm Lait 200 ml

Telové mlieko Atoderm Lait značky Bioderma trvalo chráni pokožku a obnovuje jej prirodzenú biologickú bariéru. Mlieko má nemastnú, ľahkú a len ľahko parfumovanú textúru, ktorá sa ľahko nanáša a okamžite sa vstrebáva. Prináša tak komfort a pocit úľavy ihneď po nanesení produktu. Atoderm Lait obnovuje pohodlie, pružnosť a hebkosť kože a trvalo ju hydratuje. Vďaka špeciálnemu zloženiu má telové mlieko Bioderma výbornú znášanlivosť i s citlivou pokožkou.

Kľúčové vlastnosti telového mlieka Bioderma Atoderm Lait

  • Hĺbkovo hydratuje a vyživuje pokožku
  • Telové mlieko Bioderma chráni kožu a obnovuje jej prirodzenú bariéru
  • Ľahko sa nanáša a rýchlo vstrebáva
  • Veľmi vysoká tolerancia
  • Bioderma Atoderm Lait obnovuje komfort, pružnosť a hebkosť pokožky

Použitie:
Naneste na čistú pokožku raz alebo dvakrát denne. Najlepší účinok dosiahnete ak bude pleť pred použitím zvláčnená, napríklad po sprche, kúpeli, alebo po naparení.

Zloženie:
Aqua/water/eau, glycerin, cetearyl isononanoate, mineral oil (paraffinum liquidum), mannitol, xylitol, rhamnose, fructooligosaccharides, laminaria ochroleuca extract, sodium polyacrylate, polyacrylamide, steareth-21, c13-14 isoparaffin, zinc sulfate, laureth-7, caprylic/capric triglyceride, xanthan gum, chlorphenesin, phenoxyethanol, fragrance (parfum). [bi476]

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Suchá

Určenie

Určenie Dámske

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Zjemňujúci
Kód:  KSTE877
Produktové číslo:  3401399373695
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13