Obnoviť stránku

BIO GENEDENS bieliaca s aktívnym uhlím 75 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
3,79 €

BIO GENEDENS bieliaca s aktívnym uhlím 75 ml

Zubná pasta spolu s kefkou patrí neodmysliteľne k rannej a večernej rutine. Porozhliadnite sa po takej, ktorá vyhovuje vašim požiadavkám. Zubná pasta BIO GENEDENS na bielenie zubov zuby nielen vybielia, ale tiež podporuje správnu funkciu zubnej skloviny a zdravotný stav ďasien. Jej zloženie je bez fluoridu, čo z nej robí vynikajúci prípravok pre citlivé osoby, ktorým tieto zlúčeniny privodia nepríjemnú kontaktnú dermatitídu. Zubná pasta bez fluoridu poskytuje dostatočnú ochranu proti zubnému kazu a remineralizuje zubnú sklovinu. Medzi zákazníkmi je populárny, pretože neobsahuje sulfáty. Táto BIO pasta je obohatená o výťažky z rastlín a ďalších prírodných látok. Je nabitá poctivými, čisto prírodnými látkami. Pre dlhodobé zdravie zubov, žiarivý úsmev a svieži dych sa oplatí používať pastu na zuby BIO GENEDENS a k nej vhodne vybranú zubnú kefku.

Zubná pasta BIO GENEDENS bieliaca s aktívnym uhlím 75 ml ...

Kľúčové prednosti zubnej pasty BIO GENEDENS bieliaca s aktívnym uhlím 75 ml

  • Zubná pasta na bielenie zubov BIO GENEDENS odstraňuje farebné zubné pigmenty
  • Je bez obsahu fluoridu
  • Je bez obsahu sulfátov
  • Je plná prísad zo sveta prírody
  • Zubná pasta BIO GENEDENS prinesie svieži dych na dlhú dobu

Zloženie

AQUA, SORBITOL, HYDRATOVANÝ OXID KREMIČITÝ, GLYCERÍN,, POLYSORBATE 60, ZINC COCO-SULFATE, ZEOLITE, AROMA*, CELLULOSE GUM, CHARCOAL POWDER, SODIUM CARBONATE, SODIUM saccharine, ZINC CITRATE, EUGENOL, LIMONENE, LONALOOL*MENTA

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Na bielenie zubov

Vlastnosti

Vlastnosti Bez fluoridu, Bez sulfátov, BIO
Kód:  ZUB2154
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8002140021305

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06