Obnoviť stránku

BIELA PERLA Whitening zdravé ďasná 75 ml

4,9 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BIELA PERLA Whitening zdravé ďasná 75 ml

Aby sa zubná pasta dobre starala o vaše zuby, vyberte si takú, ktorá spĺňa vaše špecifické potreby. Zubná pasta BIELA PERLA sa radí k univerzálnemu typu, ktorý sa stará o bežnú hygienu vašej ústnej dutiny. Jedincom so zvýšenou početnosťou zubných kazov bezpochyby pomôže aj vyššie percento aminfluoridov, ktoré znižujú množenie baktérií, a tým aj kazivosť zubov. Objem zubnej pasty BIELA PERLA je 75 ml. Mentolová príchuť pridá čisteniu zubov na atraktivite. Pre nádherne biele, zdravé zuby a svieži dych odporúčame používať pastu na zuby BIELA PERLA spoločne s vyhovujúcou zubnou kefkou.

Zásadné prednosti zubnej pasty BIELA PERLA Whitening zdravé ďasná 75 ml

  • Univerzálna zubná pasta BIELA PERLA je perfektná na bežnú dennú hygienu
  • Jej účinné zloženie zabraňuje vzniku zubného kazu
  • Pasta na zuby disponuje objemom 75 ml
  • Čistenie zubov spestrí mentolová príchuť
  • Zubná pasta BIELA PERLA udrží svieži dych po dlhú dobu

Zloženie

Sorbitol*, Aqua*, Glycerín*, Hydrated Silica*, Sodium Citrate, Sodium Lauryl Sulfate, Cellulose Gum*, Potassium Nitrate, Mentha Piperita Oil*, Sodium Fluoride, Citrus Limon Peel Oil*, Propylene Glycol, Xanthan Gum*, Sodium Saccharin, Eugenia Caryophyllus Flower Oil*, Agrimónia Eupatoria Extract*, Metylparabén, Salvia Officinalis Extract*, Glucose Oxidase*, Bisabolol*, Limonén, Eugenol*. Obsahuje Sodium Monofluorophosphate 1 300 ppm F-.

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 75 ml
Príchuť Mentolová
Kód:  ZUB1721
Produktové číslo:  8588000716777
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03