Obnoviť stránku

BIELA PERLA Whitening pre fajčiarov 75 ml

4,9 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,79 €

BIELA PERLA Whitening pre fajčiarov 75 ml

Aby sa zubná pasta starala o váš chrup čo najlepšie, zvoľte si pastu čo najviac zodpovedajúcu vašim požiadavkám. Zubná pasta BIELA PERLA príde vhod hlavne fajčiarom vďaka svojim čistiacim a bieliacim účinkom. Posilňuje zubnú sklovinu, likviduje nevzhľadné škvrny od nikotínu, vína a kávy a zamedzuje vzniku zubného kazu. Zubná pasta BIELA PERLA na bielenie zubov nielen odstraňuje farebné pigmenty v štruktúre zuba, ale tiež sa stará o ďasná a zubnú sklovinu. Prispieva k zahojeniu citlivých ďasien a dokáže zastaviť aj ich krvácanie. Ak ju budete používať opakovane, urobí vašu zubnú sklovinu silnejšou a obohatí ju o ochrannú vrstvu. Okrem toho sa budú zuby prirodzene lesknúť. Ľuďom trpiacim na časté zubné kazy bezpochyby pomôže zvýšený obsah aminfluoridov, ktoré majú za následok zníženie množstva baktérií, a tým aj zníženú kazivosť zubov. Objem zubnej pasty BIELA PERLA je 75 ml. Mentolová príchuť pridá čisteniu zubov na atraktivite. Pre nádherne biele, zdravé zuby a svieži dych odporúčame používať pastu na zuby BIELA PERLA spoločne s vyhovujúcou zubnou kefkou.

Zásadné vlastnosti zubnej pasty BIELA PERLA Whitening pre fajčiarov 75 ml

  • Zubná pasta BIELA PERLA likviduje škvrny po červenom víne, káve či nikotíne
  • Bieliaca zubná pasta BIELA PERLA zbavuje zuby farebných pigmentov
  • Pôsobí ako prevencia krvácania ďasien
  • Pri opakovanom používaní sa zvyšuje kvalita zubnej skloviny
  • Špeciálna receptúra ​​chráni pred rozvinutím zubného kazu
  • Zubná pasta disponuje objemom 75 ml
  • Čisteniu zubov pridá na obľúbenosti mentolová príchuť
  • Zubná pasta BIELA PERLA zaistí svieži dych po dlhú dobu

Zloženie

Ingredients: Sorbitol*, Aqua*, Glycerín*, Hydrated Silica*, Sodium Citrate, Cellulose Gum*, Eucalyptus Globulus Leaf Oil*, Sodium Lauryl Sulfate, Potassium Nitrate, Metylsalicylát, Sodium Saccharin, Eugenia Caryophyllus Flower Oil*, Mentol*, Sodium Fluoride, Xanthan Gum*, Glucose Oxidase*, Metylparabén, Propylene Glycol, Eugenol*, Limonén, Cl 74160. Obsahuje Sodium Fluoride 1 300 ppm F-.

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre fajčiarov

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom, Ochrana ďasien, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 75 ml
Príchuť Mentolová
Kód:  ZUB1722
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8588000716647
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02