Obnoviť stránku

BIELA PERLA White Fresh Moringa 75 ml

5 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,39 €

BIELA PERLA White Fresh Moringa 75 ml

Aby zubná pasta priniesla vašim zubom najlepšie benefity, nájdite si pastu najlepšie vyhovujúcu vašim potrebám. Zubná pasta BIELA PERLA patrí k univerzálnemu typu, ktorý sa hodí na normálnu dennú hygienu vašich úst. Zubná pasta BIELA PERLA na bielenie zubov vás zbaví tmavých pigmentov v samotnej štruktúre zuba. Obsiahnutý fluorid sa stará o prevenciu vzniku zubného kazu. Při používání pasty každý den budou dásně a zuby zdravé. Objem zubnej pasty BIELA PERLA je 75 ml. Mentolová príchuť zanechá v ústach príjemný pocit aj po skončení čistenia zubov. Pre dlhodobé zdravie zubov, žiarivý úsmev a svieži dych sa oplatí používať pastu na zuby BIELA PERLA v kombinácii so zodpovedajúcou zubnou kefkou.

Hlavné vlastnosti zubnej pasty BIELA PERLA White Fresh Moringa 75 ml

  • Univerzálna zubná pasta BIELA PERLA je určená na bežnú dennú hygienu
  • Bieliaca zubná pasta BIELA PERLA odstráni nežiaduce pigmenty
  • Príjemne vás prekvapí obsiahnutý fluorid
  • Balenie zubnej pasty zodpovedá objemu 75 ml
  • Čistenie zubov doplní mentolová príchuť
  • Pasta na zuby BIELA PERLA zaistí zdravé zuby a žiarivý úsmev

Zloženie

Ingredients: Aqua*, Sorbitol*, Hydrated Silica*, Glycerín*, Xylitol*, Sodium Methyl Cocoyl Taurate*, Cellulose Gum*, Sodium Monofluorophosphate, Eucalyptus Globulus Leaf Oil*, Moringa Oleifera Seed Oil*, Potassium Nitrate, Mentol*, Xanthan Gum*, Sodium Saccharin, Eugenia Caryophyllus Flower Oil*, Agrimónia Eupatoria Extract*, Salvia Officinalis Extract*, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerín, Zinc Lactate*, Bisabolol*, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Oil*, Glucose Oxidase*, Limonén, Eugenol*. Obsahuje Sodium Fluoride 1 300 ppm F-.

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom, S fluoridom

Objem a príchuť

Objem 75 ml
Príchuť Mentolová
Kód:  ZUB1546
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8588000716678
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12