Obnoviť stránku

BEVIRO Prírodný šampón proti lupinám 500 ml

4,6 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
30,90 €

BEVIRO Prírodný šampón proti lupinám 500 ml

Priali by ste si, aby vaše vlasy vyzerali vždy čisto a zdravo? Tak iste budete spokojní so šampónom Beviro s objemom 500 ml. Strieborný šampón doma nechýba takmer žiadnej blondínke, ktoré milujú chladný tón blond farby. Tento šampón nie je náhrada bežného umývania vlasov, stará sa len o zosvetlenie odtieňa. Prírodný šampón sa vyznačuje veľkou šetrnosťou k vlasom. BEVIRO Prírodný šampón proti lupinám 500 ml je najvhodnejší na všetky typy vlasov, normálne a suché vlasy. Tento druh je vhodný pre ženy a pre mužov. Ak vás láka tekutý (klasický) šampón, potom iste oceníte tento. Šampón tiež zabraňuje tvorbe lupín. Pokiaľ vašim vlasom chýba hydratácia, tento výber bol tým najlepším. Jeho zloženie dodá vašim vlasom výživu. Šampón bez alkoholu a bez silikónov oceníte pre jeho úžasnú starostlivosť o vaše vlasy.

Podstatné prednosti šampónu BEVIRO Prírodný šampón proti lupinám 500 ml

  • Pomocou tohto šampónu budú vaše vlasy žiariť čistotou a zdravím
  • Strieborný šampón vás zbaví žltého odtieňa blond farby
  • Šampón Beviro má objem 500 ml
  • Na všetky typy vlasov
  • Šampón pre ženy aj mužov
  • Je reč o prírodnom šampóne
  • Vďaka nemu sa zbavíte nežiaducich lupín
  • Vlasy zostanú hydratované
  • Dokonale sa postará o správnu výživu vašich vlasov
  • Druh BEVIRO Prírodný šampón proti lupinám 500 ml: tekutý (klasický)
  • Zloženie bez alkoholu a bez silikónov

Zloženie

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Disodium Cocoyl Glutamate, Coco Glucoside, Glyceryl Stearates, Sodium Chloride, Zinc Citrate, Magnesium Sulfate, Allantoín, Sodium Hyaluronate, Cetylpyridínium Chloride, Xanthan Gum, Malachite Extract, Sodium Olivamphoacetate, Sladký mandľoacetát sodný, Sericín, Citric Acid, Potassium Sorbate, Panthenol, Pantolactone, Butylene Glycol, Lysine, Histidine, Arginine, Kyselina asparágová, treonín, Serín, Glutamic Acid, Prolín, Glycine, Alanine, Valine, Isoleucine, Leucín, Tyrozín, Phenylalanine, Sodium Caproyl/ Lauroyl Lactylate, Triethyl Citrate, Equisetum Arvense Leaf Extract, Alcohol Denat., Symphytum Officinale Root Extract, Glycerín, Argania Spinosa Kernel Oil, Hydrolyzed Keratin, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Parfum, Limonene, Linalool

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie Bez alkoholu, Bez silikónov

Účinok

Účinok Lupiny, Hydratácia, Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Normálne, Suché

Objem

Objem 500 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  KSVL6798
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594191203224

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03