Obnoviť stránku

BEVERLY HILLS Formula Professional White Whitening Kit

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEVERLY HILLS Formula Professional White Whitening Kit

Dosiahnite dlhotrvajúceho žiarivo bieleho úsmevu z pohodlia vášho domova pomocou sady na bielenia zubov BEVERLY HILLS Formula Professional White Whitening Kit. V sade je dodávané 28 bieliacich pásikov a bieliace pero. Toto dokonalé bieliace duo obsahuje bezpečné množstvo peroxidu vodíka a zaisti vám účinné profesionálne bielenie zubov. Bieliace pero je určené na predĺženie bieliaceho účinku prúžkov, napríklad na cestách či v práci. Peroxid vodíka, ktorý sa nachádza tak v pere, ako v bieliacich prúžkoch, má antimikrobiálne vlastnosti, ktoré môžu pomôcť pri liečbe orálnych chorôb, ako sú plak, gingivitída alebo krvácanie z ďasien.

Kľúčové vlastnosti sady BEVERLY HILLS Formula Professional White Whitening Kit

  • Sada na bielenie zubov 2 v 1
  • Nové zdokonalené pásiky na bielenie zubov v pohodlí domova
  • Na efektívne a bezpečné profesionálne bielenie zubov
  • Priložené inovatívne bieliace pero slúži na predĺženie bieliaceho účinku prúžkov
  • Sada obsahuje bezpečné množstvo peroxidu vodíka
  • BEVERLY HILLS Formula Professional White Whitening Kit pre žiarivo biely úsmev
  • Ponúka profesionálne bielenie v 5 jednoduchých krokoch
  • Balenie obsahuje 28 bieliacich pásikov (14 na horné zuby a 14 na spodné zuby) a bieliace pero

Návod na použitie:
Používajte raz denne, najlepšie pravidelne, nasledujúce dni po sebe pre maximálny účinok bielenia. Pred použitím sa uistite, že sú vaše zuby suché. Otvorte fóliové vrecko obsahujúce horný a spodný bieliaci pások. Bieliace pásik priložte najskôr na spodné zuby a potom na horné zuby. Prúžky nechajte na zuboch až 1 hodinu. Odstráňte oba pásiky a opláchnite si zuby a zvyšky gélu.

Upozornenie:
Skladujte mimo dosahu detí. Výrobok nesmú používať osoby mladšie ako 18 rokov. Neprehĺtajte. Vyvarujte sa kontaktu s očami. Ak dôjde ku kontaktu s očami, ihneď ich dôkladne vypláchnite vodou. Nepoužívajte, ak máte ochorenie ďasien, vredy, krvácanie z ďasien alebo citlivé zuby. Pokiaľ dôjde k podráždeniu, ihneď prestaňte používať. Bieliace pásiky sa nesmú používať počas tehotenstva a dojčenia. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov používajte spolu so zubnými pastami Beverly Hills Formula Professional White Black Pearl Whitening a Beverly Hills Formula Professional White Sensitive Whitening.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie
Kód:  ZUB957
Produktové číslo:  5020105003237

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03