Obnoviť stránku

Beurer MP 58

Príslušenstvo k tovaru

Beurer MP 58

UV lampa na gélové nechty Beurer MP 58 je unikátnym prístrojom, ktorý v sebe spája dve funkcie, a to vytvrdnutie gélu na gélových nechtoch pomocou UV žiarenia a urýchlenie schnutia laku pomocou UV urýchľovača. UV lampu môžete použiť pre starostlivosť o nechty na rukách aj nohách. Prístroj vyniká svojou špeciálnou tunelovitou konštrukciou a vnútornou reflexnou fóliou, ktoré zaisťujú čisté a rovnomerné vytvrdenie nechtov. K dispozícii máte na výber z troch rôznych dĺžok UV žiarenia, a to 90 sekúnd, 120 sekúnd a dlhodobú prevádzku. Vnútri lampy sa nachádzajú štyri UV trubice, každá má 9 W.

Hlavné prednosti

  • Vytvrdnutie gélových nechtov pomocou UV žiarenia
  • Urýchlenie schnutia laku pomocou UV urýchľovača
  • Špeciálna tunelovitá konštrukcia
  • Výber z troch rôznych dĺžok UV žiarenia
  • Tri funkcie – UV žiarenie, ventilátor a kombinácia UV žiarenia a ventilátora
  • Ľahké čistenie a montáž

Jedinečné funkcie a vybavenie

Lampa ponúka tri funkcie, a to UV žiarenie, ventilátor a kombináciu UV žiarenia a ventilátora. Dno urýchľovača na schnutie laku môžete jednoducho vybrať, ľahko vyčistiť a vydezinfikovať. Vďaka vyberateľnému dnu je jednoduchá aj montáž prístroja a výmena žiariviek. Pre nádherný vzhľad vašich nechtov je tento špičkový prístroj to správnou voľbou.
Parametre a špecifikácie:
Príkon:
36 W
Napájanie:
Sieť
Farba:
Biela

Kód:  BEU090e
Produktové číslo:  BEU-MP58

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03