Obnoviť stránku

Beurer 162.751

5,99 €

Beurer 162.751

Veľmi kvalitný zafírový disk (hrubý) nemeckej značky Beurer je kompatibilný so súpravami na manikúru a pedikúru MP40 a MP41. Ide o originálne príslušenstvo. Náhradný nadstavec Beurer zaistí vďaka hrubým zafírovým zrnám rýchle skrátenie silných nechtov, takže pedikúru zvládnete ľahko a rýchlo. Disk má výrazne dlhú životnosť a mechanickú oteruvzdornosť.

Kľúčové vlastnosti náhradného disku Beurer (hrubého) pre MP40 a MP41

  • Originálne príslušenstvo Beurer
  • Náhradný disk je opatrený povrchom s hrubými zafírovými zrnami
  • Je určený pre súpravy Beurer MP40 a MP41
  • Má extrémne dlhú životnosť a odolnosť proti opotrebovaniu
  • Disk Beurer vám rýchlo skráti silné nechty

Použitie hrubého disku Beurer:
Disk Beurer účinne pilníkuje a stará sa o vaše nechty zásluhou hrubých zafírových zŕn. S nadstavcom musíte zaobchádzať opatrne, pretože rýchlo odstraňuje veľké plochy nechtov. Po skončení pilníkovania navlhčite ošetrované miesta krémom.

Čistenie zafírového nadstavca Beurer:
Z hygienických dôvodov čistite vytiahnutý disk Beurer podľa potreby handričkou (prípadne kefkou) navlhčenou v alkohole. Potom ho starostlivo vysušte. Takto je disk zase pripravený na ďalšie použitie.


Parametre a špecifikácia

Napájanie

Typ napájania Bez napájania

Vlastnosti

Počet nadstavcov 1

Určenie

Určenie Unisex
Kód:  BEUPR511
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BEU-162.751

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06