Obnoviť stránku

BEPANTHEN Baby 2× 100 g + darček uspávačik modrý

BEPANTHEN Baby 2× 100 g + darček uspávačik modrý

Chráňte pokožku zadočku vášho bábätka a vyhnite sa nepríjemným zapareninám. Masť na zapareniny Bepanthen Baby podporuje regeneráciu prirodzenej ochrannej bariéry citlivej pokožky, vďaka čomu ju udržuje hydratovanú a krásne jemnú na dotyk. Zároveň spoľahlivo ochráni zadoček bábätka pred začervenaním. Masť si nezabudnite pribaliť rovno do pôrodnice.Bepanthen Baby neobsahuje žiadne umelé konzervačné látky, takže ju môžete používať pravidelne každý deň aj v čase tehotenstva a dojčenia. Zároveň tiež pomáha starať sa o bradavky počas dojčenia. Krém na zapareniny Bepanthen sa pýši ocenením spotrebiteľov Najdôveryhodnejšia značka roku 2019 v kategórii prípravkov na zapareniny.

Kľúčové vlastnosti masti Bepanthen Baby 2× 100 g s zaspávačikom, modrým

  • Masť na zapareniny Bepanthen Baby podporuje regeneráciu prirodzenej ochrannej bariéry citlivej pokožky
  • Pomáha chrániť pokožku zadočku pred vznikom zaparenín
  • Krásne hydratovaná a jemná pokožka
  • Pribaľte si Bepanthen do pôrodnice
  • Neobsahuje žiadne umelé konzervačné látky a parfumácie
  • Spoľahlivo ochráni zadoček bábätka pred začervenaním
  • Pomáha starať sa o bradavky počas dojčenia
  • Masť Bepanthen je tiež vhodná pre predčasne narodené bábätká
  • Masťový základ s aktívnou zložkou (5 % panthenol)
  • Balenie obsahuje 2 masti Bepanthen Baby a plyšovú hračku uľahčujúcu deťom zaspávanie

Krém proti zapareninám Bepathen sa postará o regeneráciu a hydratáciu pokožky vášho bábätka

Masť Bepanthen Baby môžete používať na pokožku vášho bábätka pravidelne každý deň od narodenia. Panthenol dokáže krásne regenerovať a hydratovať pokožku, vďaka čomu vyvára na pokožke ochrannú transparentnú vrstvu. Účinné látky obsiahnuté v masti vám pomôžu starať sa aj o bradavky počas dojčenia. Bepanthen neobsahuje žiadne umelé konzervačné látkya parfumácie. Krém na zapareniny pre deti je tiež vhodný pre predčasne narodené bábätká.



Aplikácia masti Bepanthen Baby

Masť na zapareniny Bepanthen Baby aplikuje na čistú a suchú pokožku vášho bábätka pri každom prebalení. Stačí použiť tenkú vrstvu Bepanthenu, ktorá sa krásne vstrebe do pokožky bábätka. Masť pomáha chrániť pokožku zadočku pred vznikom zaparenín, hydratuje ju a regeneruje. Pravidelná starostlivosť je dôležitou súčasťou pre šťastné a veselé bábätko.

Masťový základ s aktívnou zložkou (5 % panthenol)

Bepanthen Baby masť vytvorí na pokožke transparentnú priedušnú ochrannú vrstvu vďaka svojej mastnej konzistencii. Obsahuje aj 5 % panthenol (provitamín B5), ktorý prispieva k posilneniu prirodzených regeneračných procesov pokožky.

Zloženie masti Bepanthen Baby

Čistená voda, tekutý parafín, panthenol (dexpanthenol), panenský mandľový olej, biela vazelína, cetylalkohol, stearylalkohol, biely včelí vosk, glycerínový olej, ozokerit, lanolín alkohol

Ďalšie informácie

Bepanthen Baby má dobu minimálnej trvanlivosti 36 mesiacov a odporúčaná doba spotrebovania po otvorení je 24 mesiacov. Údaj o minimálnej trvanlivosti nie je povinné uvádzať na obale kozmetického prípravku, ktorého minimálna trvanlivosť presahuje tridsať mesiacov. Pri týchto výrobkoch sa uvedie údaj o dobe, počas ktorej možno prípravok po otvorení používať bez toho, abydošlo k ujme na zdraví spotrebiteľa. Táto informácia sa vyznačí symbolom otvorenia nádobky na krém.

Zloženie

Čistená voda, tekutý parafín, pantenol (dexpanthenol), panenský mandľový olej, biela vazelína, cetylalkohol, stearylalkohol, biely včelí vosk, glycerínový olej, ozokerit, lanolín alkohol. Aktívna zložka: pantenol.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 200 g (0,2 kg)

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci
Vlastnosti Bez parfumov

Typ pokožky

Typ pokožky Dojčenská

Parfumácia

Parfumovanie Bez parfumovania

Účinok

Účinok Hydratácia a výživa, Proti zapareninám

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov
Odporúčaný vek od narodenia

Účinok

Účinok Upokojujúci, Vyživujúci

Typ

Typ pokožky Normálna, Citlivá (sensitive), Dojčenská, Detská

Účinné látky

Účinné látky Mandľový olej

Typ produktu

Typ produktu Masť

Určenie

Určenie Telová

Účinok

Účinok Hydratácia, Na každodenné použitie, Popraskané bradavky, Upokojenie pokožky
Čistená voda, tekutý parafín, pantenol (dexpanthenol), panenský mandľový olej, biela vazelína, cetylalkohol, stearylalkohol, biely včelí vosk, glycerínový olej, ozokerit, lanolín alkohol. Aktívna zložka: pantenol. '>
Kód:  BABY21438b

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04