Obnoviť stránku

BEN & ANNA Black 100 ml

4,6 29 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,80 €

BEN & ANNA Black 100 ml

Bieliaca zubná pasta BEN & ANNA Black vás zaujme na prvý pohľad svojím neštandardným balením – na rozdiel od bežných pást je dodávaná v sklenenej dóze. Čierna krémová bieliaca pasta vás poteší 100 % prírodným a vegánskym zložením, ktoré starostlivo čistí vaše zuby a pomáha z nich odstrániť nežiaduce povrchové zafarbenie. Jedinečná receptúra s aktívnym uhlím, mätovým olejom, aloe vera a rakytníkom bieli zuby úplne prírodnou cestou, chráni ich pred zubným kazom a zanecháva svieži pocit v ústach. Zubná pasta sa nanáša na kefku pomocou drevenej špachtle, ktorá je súčasťou balenia. Značka Ben & Anna sa pýši certifikátmi VEGAN, NATRUE, ICADA.

Kľúčové vlastnosti zubnej pasty BEN & ANNA Black

  • Čierna krémová bieliaca pasta na zuby
  • Zubná pasta so 100 % prírodným a vegánskym zložením
  • BEN & ANNA Black pomáha odstrániť povrchové zafarbenie zubov
  • Chráni zuby pred zubným kazom a zanecháva svieži pocit v ústach
  • Jedinečná kombinácia aktívneho uhlia, mätového oleja, aloe vera a rakytníka dôkladne čistí zuby a bieli ich úplne prírodnou cestou
  • Pasta na bielenie zubov BEN & ANNA Black jemne pení
  • Zabalená v recyklovateľnej sklenenej dóze
  • Netestovaná na zvieratách
  • Neobsahuje ftaláty, parabény, mikroplasty, SLS alebo formaldehyd

Sympatická značka BEN & ANNA

Ben & Anna vyrába funkčné prípravky, ktoré neobsahujú živočíšne suroviny a sú súčasne ohľaduplné k životnému prostrediu. Pýšia sa certifikátmi VEGAN, NATRUE, ICADA. Kúpou produktov tejto značky podporíte dobrú vec – BEN & ANNA pravidelne prispieva časťou svojho zisku na podporu ekologického projektu One Earth – One Ocean, ktorý sa usiluje o vyčistenie oceánov, a to nielen od plastov, ale aj ropy, či rôznych chemikálií.

Použitie:
Naberte malé množstvo zubnej pasty pomocou priloženej drevenej špachtličky a naneste ho na zubnú kefku. Čistite zuby dôkladne dve minúty a potom vypláchnite.

Zloženie:
Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Xylitol, Calcium Hydroxyapatite, Lauryl Glucoside, Charcoal Powder, Aroma, Xanthan Gum, Glycerin, Citric Acid, Chamomilla Recutita Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Mentha Arvensis Leaf Oil, Limonene, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom, Bez fluoridu, Ochrana pred zubným kazom, S aktívnym uhlím, Prírodná

Objem a príchuť

Objem 100 ml
Kód:  ZUB883
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4260491220509

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03