Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BELLA Intima (20 ks)

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1-2 balenie 2,20 €/balenie
Pri kúpe 3 a viac balenie 1,99 €/balenie

BELLA Intima (20 ks)

Vlhčené bavlnené obrúsky Bella Intima s extraktom z bielych kvetov sú ideálnym doplnkom na každodennú starostlivosť o intímne partie. Tieto hygienické obrúsky jemne čistia, hydratujú a osviežujú a zároveň obnovujú prirodzené pH pokožky intímnych miest. V balení nájdete 20 vlhčených obrúskov bez obsahu alkoholu, ktoré sú maximálne šetrné k pokožke. 

    

Kľúčové vlastnosti vlhčených obrúskov Bella Intima

  • Bavlnené intímne hygienické obrúsky Bella s extraktom z bielych kvetov
  • Obrúsky poskytujú okamžitú sviežosť a čistotu
  • Neutralizujú zápach
  • Obnovujú prirodzené pH pokožky intímnych miest
  • Bez obsahu alkoholu
  • Maximálne šetrné k pokožke
    

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Rosa Centifolia Flower Extract, Jasminum Officinale Flower Extract, Bellis Perennis Flower Extract, Lactic Acid, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Xanthan Gum


Parametre a špecifikácia

Počet kusov

Počet kusov 20 ks
Kód:  UBR060
Produktové číslo:  5900516421694
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06