Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Bella Control Medium (7 ks)

Príslušenstvo k tovaru
Pri kúpe 1 balenie 6,54 €/balenie
Pri kúpe 2 balenie 6,14 €/balenie
Pri kúpe 3 a viac balenie 5,82 €/balenie

Bella Control Medium (7 ks)

Jednorazové nohavičky Bella Control Large vám zaistí pocit dokonalej pohody a komfortu. Priedušné a elastické nohavičky pre ženy poskytujú úplne bezpečnú a diskrétnu ochranu pri strednom a silnom stupni inkontinencie. Predstavujú ideálne riešenie pre aktívne osoby, ktoré sa venujú športu alebo podstupujú rehabilitáciu pohybového ústrojenstva. Nohavičky možno obliecť a nosiť ako klasické spodné prádlo. Odtrhnutím bočných švov ich môžete ľahko a rýchlo vyzliecť.

kľúčové vlastnosti

  • Dokonalá absorpcie pri strednom a silnom stupni inkontinencie
  • Anatomický tvar sa prispôsobí telu
  • Mäkká tkanina poskytuje maximálny komfort
  • Štandardná veľkosť zaisťuje absolútnu diskrétnosť
  • dermatologicky testované
  • Balenie obsahuje 7 kusov
Kód:  HV020
Produktové číslo:  5900516693381
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13