Obnoviť stránku

BELLA Baby Happy veľkosť 2 Mini (38 ks)

3,8 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,09 €

BELLA Baby Happy veľkosť 2 Mini (38 ks)

Moderné priedušné plienky pre deti s váhou 3 - 6 kg sú potlačené veselými obrázkami. Obsahujú extrakt zo zeleného čaju, ktorý je predovšetkým vysoko protizápalový. Zabraňuje tvorbe baktérií a neutralizuje zápach. Absorpčné jadro obsahuje vrstvu Magic Green, ktorá premiestni tekutinu po celej dĺžke plienky a premení ju na gél. Nevyhnutnou súčasťou kvalitných plienok sú takisto suché zipsy, ktoré sa ľahko uchytávajú a garantujú dieťaťu maximálnu voľnosť pohybu. Taktiež pružné pásky okolo stehien i chrbtový opasok zaisťujú dieťaťu komfort pri používaní.  

Kľúčové vlastnosti

  • Prispôsobené potrebám detí, ktoré samy sedia a pohybujú sa
  • Elastické okraje
  • Zvýšené strany plienok
  • Veľmi savé anatomicky tvarované jadro
  • Garantujú plnú voľnosť pohybu
  • Symetrická potlač pestrých obrázkov

Premium Dry a vrstva Magic Green

Spojenie týchto dvoch vlastností zaisťuje deťom maximálny komfort pri pohybe, skvele sa prispôsobí telu a spoľahlivo ho ochráni. Jemná a citlivá pokožka bábätka zostane úplne suchá vďaka vrstve Premium Dry, ktorá obsahuje extrakt zo zeleného čaju. Priedušné absorpčné jadro ochráni zadoček vášho dieťatka proti všetkým zapareninám. Zaistí rozdelenie tekutiny po celej ploche plienky. 3D Flexi Systém predstavuje elastické rebrovanie. Široké, znovu uzatvárateľné suché zipsy, elastické okraje aj zvýšené strany plienok.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Veľkosť 2

Hmotnosť dieťaťa

Minimálna hmotnosť dieťaťa 3 kg
Maximálna hmotnosť dieťaťa 6 kg

Vlastnosti

Vlastnosti Hypoalergénne

Počet kusov

Počet kusov 38 ks

Typ

Typ Klasické

XXL balenie

XXL balení Nie
Kód:  PLN142
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5900516600709
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16