Obnoviť stránku

BELLA Baby Happy veľkosť 4 Maxi (66 ks)

4,8 56 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BELLA Baby Happy veľkosť 4 Maxi (66 ks)


Jednorazové plienky BELLA Happy Baby Maxi sú moderné, priedušné plienky pre malé deti. Ponúkajú vlastnosti presne prispôsobené vývojovej etape dieťaťa, ktorého hmotnosť sa pohybuje medzi 8 až 18 kg. V tomto období musí plienka dieťaťu zaisťovať maximálnu voľnosť pohybu. Plienky BELLA Happy Maxi (4) sú vybavené novým špeciálnym systémom 360° Comfort System. Ide o systém pružných prvkov v kombinácii s anatomickým absorpčným jadrom. Vďaka tomu je plienka pohodlná, perfektne prilieha k telu dieťaťa a pritom si zachováva savosť a jemnosť. Zaobstarajte svojmu dieťaťu kvalitné detské plienky, ktoré mu poskytnú maximálny komfort pri hraní aj pri spánku. 

Jednorazové plienky BELLA Baby Happy Maxi: 

  • Plienky BELLA Happy obsahujú anatomické absorpčné jadro Anatomical Core, vďaka ktorému sa plienka ideálne prispôsobí telu v oblasti rozkroku a nespôsobuje nepohodlie pri pohybe.
  • Netkaná textília Quick Dry maximálne urýchľuje pohlcovanie vlhkosti po celej dĺžke plienky BELLA Baby Happy Maxi a pokožka dieťaťa vďaka tomu zostáva suchá a bez podráždenia.
  • Pružný systém Flexi Fit – široké sťahovanie v páse a široké pružné zapínanie na suché zipsy. Zaisťuje plné prispôsobenie plienky BELLA Baby Happy Maxi telu, výnimočnú voľnosť pohybu a netlačí na bruško.
  • Technológia Air Flow – na priedušnosť plienky a prístup čerstvého vzduchu k pokožke dieťatka, zabraňuje zapareniu a minimalizuje riziko podráždenia.
  • Jednorazové plienky BELLA Happy Maxi (4) sú plienky určené pre deti s hmotnosťou od 8 do 18 kg.

Jednorazové plienky pre malé deti sú každodennou potrebou, ktorá ochráni ich zadoček pred vyrážkami alebo zapareninami. Citlivá pokožka detí je náchylná na podráždenie, preto je dôležité dostatočne časté prebaľovanie do jemných a kvalitných plienok BELLA Baby Happy Maxi. Balenie obsahuje 66 kusov plienok, ktoré sa budú spolu s vami spoľahlivo starať o pohodlie a čistotu vášho dieťaťa. Používajte pružné plienky so suchými zipsami, ktoré môžete opakovane rozopínať a zapínať. 


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 66 ks

Veľkosť

Veľkosť 4

Hmotnosť dieťaťa

Minimálna hmotnosť dieťaťa 8 kg
Maximálna hmotnosť dieťaťa 18 kg

Vlastnosti

Vlastnosti Anatomické absorpčné jadro, Bez parfumácie, Bez bielenia chlórom
Zapínanie Suchý zips

Typ

Typ Klasické
Kód:  PLN140
Produktové číslo:  5900516602888

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12